20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmariei: E un an de tranziţie

Amariei: E un an de tranziţie

Antrenoarea echipei feminine de handbal SCM Craiova, Carmen Amariei, a spus ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că deşi formaţia olteană ocupă locul nouă în clasament, nu se teme de retrogradare. „Nu mă gândesc la retrogradare, ci la locul şapte. Am un obiectiv şi vreau să mi-l îndeplinesc. Poate dă o temere faptul că suntem pe locul nouă, se fac anumite calcule. Vor mai fi surprize. Chiar şi noi putem să mai creăm surprize. Mai sunt 15 puncte puse în joc. Noi le vrem pe toate“, a spus Amariei.
Aceasta a adăugat că deşi echipa are şanse mici la play-off, jucătoarele vor lupta pentru locul şapte, pentru că obiectivul echipei este clasarea în locurile 1-7. „Obiectivul rămâne 1-7. Nu ştiu dacă mai putem spera la un loc în play-off. Depinde de ce facem de acum încolo. Pentru noi contează locul şapte. În sezonul trecut, Craiova a terminat pe zece şi nu e totuna cu şapte. E un pas mare, din punctul meu de vedere“.
Fosta câştigătoare a Ligii Campionilor a mai spus că anul acesta este unul de tranziţie, iar echipa încearcă să recâştige încrederea suporterilor.
„Este un an de tranziţie, au venit multe jucătoare în vară. Am spus că toate meciurile sunt echilibrate şi cred că o evoluţie bună avem şi noi, chiar dacă unii contestatari spun că rezultatele sunt mai puţin favorabile. Am făcut meciuri foarte bune, care au adus foarte multă bucurie în sufletele oamenilor. Nu am reuşit să continuăm seria victoriilor, dar vom face tot posibilul să recâştigăm încrederea suporterilor“.
SCM va juca mâine, de la ora 16.00, acasă, cu ultima clasată, HCM Râmnicu Vâlcea, iar antrenoarea Carmen Amariei a spus că această partidă trebuie neapărat câştigată de Roxana Han şi colegele sale.
„Meciul cu Vâlcea este unul cu o miză foarte mare pentru noi. Ne dorim victoria, deoarece venim după un parcurs nu foarte favorabil. Sperăm că miercuri vom sparge această gheaţă şi vom începe din nou seria victoriilor“, a spus Amariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS