18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: Voi câştiga alegerile cu 15-3

Dragomir: Voi câştiga alegerile cu 15-3

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a îndemnat, astăzi, într-o conferinţă de presă, pe ziariştii prezenţi să mizeze oricât de mulţi bani la pariuri, fiind sigur că va câştiga alegerile pentru şefia LPF în cel mai rău caz cu 15 voturi la 3. „Sunt sigur sută la sută că voi câştiga un nou mandat în funcţia de preşedinte. Puneţi bani la pariuri oricât de mulţi, pentru că voi câştiga. Pronosticul este 15 voturi la 3 pentru mine sau 17 la 1. Am pregătit şi şampania, o masă cu delicatese, mi-am luat toate măsurile necesare”, a declarat Dragomir, conform Mediafax.

O casă de pariuri din Bucureşti a stabilit cote de pariuri pentru alegerile la preşedinţia LPF, Dumitru Dragomir fiind favorit cu o cotă de 1.35, în timp ce contracandidatul său, Gino Iorgulescu, are o cotă de 3.00.
Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, candidează la alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în cadrul scrutinului programat joi.
Actualul şef al LPF a fost reales pe 16 noiembrie 2009. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

 

„Îl prefer pe Pantilimon”

 

Întrebat despre cine ar trebui să apere poarta României în „dubla” cu Grecia, Mitică de la Ligă a spus că îl preferă pe Costel Pantilimon. „Eu îl prefer pe Pantilimon şi nu pe Lobonţ, pentru că grecii vor veni cu centrări şi el e mare, cât Casa Scânteii. Apoi Pantilimon a fost titular în cel mai tare campionat al lumii, zic eu. Ce dacă a jucat cu Olanda (n.r. – în preliminarii, la Amsterdam, meci pierdut de România, scor 0-4)? Nu pui valoarea Olandei lângă cea a Greciei. E ca şi cum m-ai compara pe mine cu Gino Iorgulescu la preşedinţi”, a spus Dragomir.
Referindu-se la absenţa lui Vlad Chiricheş, accidentat, „Corleone” consideră că fundaşul formaţiei Tottenham poate fi înlocuit cu succes de Florin Gardoş. „Nu cred că se va simţi prea mult lipsa lui pentru că Gardoş este la acelaşi nivel valoric cu Chiricheş. Gardoş este unul dintre fundaşii centrali valoroşi ai Europei”, a afirmat Dragomir.
Şeful LPF apreciază că accidentările unor jucători precum Tătăruşanu şi Chiricheş afectează valoarea naţionalei României, astfel că nu anticipează o victorie a tricolorilor la meciul tur. „Nu sunt sigur de o victorie a noastră la Atena. Când lipsesc mai mulţi jucători o echipă scade ca valoare. Şi nu e de vină conducerea tehnică sau cea administrativă”, a precizat preşedintele LPF.
Întrebat dacă jucătorul Pandurilor Eric de Oliveira ar face faţă la Steaua, Dragomir a răspuns: „Părerea mea e că Eric face faţă şi la echipa naţională”.
Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate vineri, ora 21.45, pe Stadionul „Giorgios Karaiskakis” din Pireu, şi marţi (19 noiembrie), ora 21.00, pe „Arena Naţională” din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS