19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, puşi la încercare de vasluieni

Pandurii, puşi la încercare de vasluieni

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, întâlneşte sâmbătă, de la ora 18.00 (Digi Sport 1), pe FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga I. Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, le-a cerut elevilor săi să fie prudenţi cu moldovenii, dar să contabilizeze toate cele trei puncte pentru a rămâne pe primele locuri din clasament.
„Este un meci foarte important, pe care nu avem dreptul să-l pierdem, dacă vrem să ne menţinem şirul de rezultate pozitive şi dacă ne dorim să ne păstrăm în grafic. Aşadar, punctele cu Vasluiul sunt esenţiale în economia acestei prime părţi a campionatului. Peste 35 de puncte în tur ar însemna că am fi în cărţile obiectivului. Încă de pe acum s-au detaşat, în afară de Steaua, trei echipe care se vor lupta pentru cupele europene. Sper ca şi după meciul cu FC Vaslui să ne menţinem în acel pluton fruntaş. Vasluiul, în ciuda problemelor, nu este deloc o echipă de jumătatea inferioară a clasamentului. A avut rezultate bune în ultimele partide şi cred că va veni la Târgu Jiu să îşi apere cât mai bine şansele. Pentru ei, fiecare joc şi fiecare punct contează foarte mult. Vom avea parte de un meci destul de greu, la fel cum am avut parte şi în sezonul trecut, şi până acum. Sânmărtean este un jucător foarte valoros, iar Temwanjera – de asemenea, ei sunt principalele lor atuuri“, a declarat Cristi Pustai, în cadrul unei conferinţe de presă.
„Din păcate, nu avem prea multe variante în compartimentul strict ofensiv, acolo unde mai mulţi jucători acuză probleme medicale. Matulevicius este clar out pentru o perioadă însemnată de timp, Diego va mai sta cam o săptămână, Paulinho este şi el indisponibil. Deci, singurele variante din atac ar fi Eric, Distefano sau Adrovic, adică mai mult improvizaţii“, a completat tehnicianul pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS