16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSe vând bilete pentru gala Superkombat

Se vând bilete pentru gala Superkombat

Biletele pentru al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, programat sâmbătă, 18 mai, ora 21.00, la Craiova, au fost puse în vânzare, începând de ieri, la casele Sălii Polivalente, iar cele mai ieftine costă 30 de lei, cu 50 la sută mai puţin decât la precedentul eveniment, a anunţat promotorul Eduard Irimia, prin intermediul unui comunicat de presă. Tichetele, care erau disponibile încă de  miercurea trecută în sistemul eventim.ro, vor putea fi achiziţionate de fanii craioveni direct de la casele de bilete ale Polivalentei, zilnic, inclusiv în ziua galei, între orele 10.00 şi 18.00. Preţul acestora porneşte de la 30 de lei, iar în funcţie de zonă poate ajunge până la 150 de lei.
„Va fi un nou spectacol de gală, cu sportivi de pe mai multe continente, dar şi cu eroii noştri, Moroşanu, Ciobanu, Adegbuyi şi Atodiresei. De data aceasta, toată lumea va avea ocazia să vadă pe viu evenimentul, deoarece biletele consider că sunt pentru toate buzunarele. În plus, le-am pregătit şi o surpriză spectaculoasă fanilor“, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia. Gala va fi transmisă în direct pe
Pro TV, Sport.ro şi Eurosport România. Joi, de la ora 20.00, sportivii vor susţine antrenamentul oficial la mall, după care vor acorda autografe, urmând ca vineri, de la ora 17.30, să împartă invitaţii publicului prezent la meciul amical de handbal feminin dintre SCM Craiova şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, din Polivalentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS