19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, apţi pentru podium

Pandurii, apţi pentru podium

http:http://www.youtube.com/watch?v=EHY1YTkgvXU
http:http://www.youtube.com/watch?v=T0eOHXgn5w0
http:http://www.youtube.com/watch?v=P5Iaq624upY
http:http://www.youtube.com/watch?v=t5BJgH8SjJY

26 de fotbalişti s-au prezentat ieri la vizita medicală efectuată la Craiova, buna dispoziţie de altădată fiind „stricată“ de plecarea antrenorului Petre Grigoraş.

Debusolaţi după plecarea antrenorului Petre Grigoraş, jucătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu s-au prezentat ieri la Craiova, pentru efectuarea vizitei medicale. Condus de medicul Şerban Ion, lotul gorjenilor a cuprins 26 de fotbalişti, fiind vorba despre următorii: portari: Joao Pedro Mingote, David Lazar, Pavel Adrian Horvat; jucători de câmp: Alexandru Maxim, Mihai Răduţ, Dan Nistor, Adrian Rusu, Valentin Lemnaru, Claudiu Voiculeţ, Cosmin Băcilă, Bogdan Unguruşan, Cătălin Cristea, Marian Pleaşcă, Paul Anton, Alexandru Predescu, Alexandru Grigoraş, Ionuţ Rada, Karim Boutadjine, John Ibeh, Vlad Nicolae, Ionuţ Tătaru, Alexandru Avramescu, Alin Buleică, Georgi Alaverdashvili, Deivydas Matulevicius şi Viorel Nicoară.
În urma testelor efectuate, medicii craioveni de la Policlinica pentru Sportivi au concluzionat că jucătorii gorjenilor sunt apţi din punct de vedere fizic şi nu le rămâne decât să muncească pentru atingerea obiectivului, mai exact clasarea pe unul din locurile 2-4.

Alex Grigoraş nu a dat din „casă“

Atacantul Alexandru Grigoraş, fiul antrenorului demisionar, a afirmat că nu ştie care este viitoarea echipă pe care o va antrena Petre Grigoraş, punctând că el va încerca să se detaşeze de această problemă şi să-şi facă meseria cât mai bine. „Da, într-adevăr, m-a afectat plecarea lui, dar aşa este în viaţă. La orice echipă se întâmplă schimbări de genul acesta, însă noi trebuie să mergem mai departe şi să ne urmărim scopul. Nu pot să comentez prea multe. Nu ştiu unde va ajunge şi nu contează pe cine va antrena. Treaba noastră este să terminăm cât mai sus. Ştiu că nu a primit nimic concret şi n-am ce să vă spun în plus faţă de ce ştiţi. Poate vom fi adversari, dar eu îmi voi apăra culorile echipei mele şi el pe ale lui. Ar fi un vis frumos participarea în competiţiile europene. Avem un obiectiv măreţ şi sperăm să-l realizăm“, a spus atacantul Alex Grigoraş, punctânt că se bucură pentru convocarea lui Mihai Răduţ, Dan Nistor, Alexandru Maxim pentru cantonamentul naţionalei României programat în Spania în intervalul 27 ianuarie – 7 februarie: „Este o performanţă pentru Pandurii convocarea celor trei, dar şi pentru ei, ca jucători. Le doresc multă baftă şi, dacă o să avem evoluţii bune în retur, sper să fie convocaţi cât mai mulţi la naţională“.

Jucătorii speră să-l întoarcă pe „Grig“
din drum

Deşi Petre Grigoraş este decis să înceapă un nou capitol în viaţa sa, nefiind dispus să se întoarcă la Pandurii, jucătorii gorjeni speră să-l facă să se răzgândească. „Suntem puţin supăraţi după ce a plecat domnul profesor Grigoraş. Deocamdată e devreme şi nu ştim ce se va întâmpla. Ne este teamă că viitorul antrenor ne-ar putea schimba sistemul de joc. Se poate întâmpla orice. Putem termina şi pe locul doi, dar şi pe zece. Noi sperăm să se întoarcă. Atâta timp cât mai este o şansă trebuie să credem în ea. Cheia succesului pentru rezultatele din tur? Un grup unit, cuminte, nea Petre etc.“, a spus Dan Nistor, mărturisind că bucuria convocării la naţională nu a mai fost atât de mare ca prima dată: „Ştiu că este o premieră pentru club să aibă trei jucători la echipa naţională şi sper să termin cât mai sus cu Pandurii şi cât mai multe convocări la echipa naţională. Da, această convocare este umbrită de plecarea lui Petre Grigoraş, este un vis urât“.
Nici Mihai Răduţ nu a trecut încă peste despărţirea de Petre Grigoraş, dar spune că Pandurii are forţa să termine pe un loc de cupă europeană: „Nu renunţăm la gândul să jucăm în Europa. O să ne pregătim cât putem de bine şi să facem jocuri la fel de bune, cum au fost în tur. După aspectul jocului, eu zic că merităm să fim acolo, în faţă. Ne batem cu toate echipele pentru atingerea obiectivului, nu numai cu Astra. Plecarea lui Petre Grigoraş nu a fost o veste prea bună pentru jucătorii de la Pandurii, dar sperăm să se găsească o soluţie şi echipa să rămână pe aceeaşi pantă ascendentă. Sperăm să-l facem să se răzgândească, dar nu depinde numai de noi. Cine va veni trebuie să se ocupe ca atmosfera să fie bună la echipă, nu să schimbe sistemul sau mai ştiu eu ce. Important este să continuăm pe acelaşi drum“, a afirmat Mihai Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS