19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, hotărâţi să îngenuncheze Astra

Pandurii, hotărâţi să îngenuncheze Astra

Gorjenii sunt pregătiţi să obţină Victoria la Giurgiu şi să încheie turul de campionat pe locul secund

Obiectivul modest, stabilit la începutul sezonului, nu s-a potrivit deloc cu ceea ce s-a petrecut pe terenul de joc, Pandurii Târgu Jiu surprizând plăcut pe toată lumea prin evoluţiile sale şi, mai ales, prin rezultatele obţinute. Elevii lui Petre Grigoraş au şansa să încheie turul de campionat pe locul doi, dar pentru asta trebuie să obţină un rezultat pozitiv în confruntarea de duminică, de la ora 20.30 (Digi Sport 1), la Giurgiu, Astra fiind principala urmăritoare a oltenilor pentru nesperata poziţie din clasament.
Conştient de importanţa punctelor puse în joc, Petre Grigoraş şi-a pregătit elevii cu atenţie în această săptămână şi speră să contabilizeze cel puţin un punct. „Am ajuns şi la ultima bornă din tur, dar, din păcate, ne aşteaptă un meci foarte dificil. Întâlnim o echipă care se află acum pe val, nu putem să nu recunoaştem lucrul acesta. Cei de la Astra au o mare dorinţă să meargă într-o cupă europeană, de altfel o dorinţă declarată, nu ca noi“, a declarat Grigoraş, conform gorj-domino.com. „Orice este posibil în fotbal, aşa că vom încerca să scoatem un rezultat bun. Un rezultat de egalitate ne-ar menţine pe poziţia a doua, ar fi fantastic pentru noi să terminăm acolo. Un egal ar fi un rezultat ideal, pentru că ne-ar păstra la o distanţă de două puncte de locul trei. Dacă vom trece cu bine peste acest dificil examen, atunci avem şanse mari ca până de Crăciun să ne păstrăm poziţia secundă în Liga I. Putem face o surpriză pe orice teren, mai ales dacă ne concentrăm mai mult la finalizare. Pentru că sigur nu o să avem 20 de ocazii de gol la Astra, iar dacă nu o băgăm în poartă atunci când putem, ne va fi foarte greu. Fotbalul se joacă pe goluri. Va trebui să jucăm şi cu foarte mare determinare, şi să avem o evoluţie constantă timp de 90 de minute“, a completat Petre Grigoraş.

Voiculeţ: Sperăm să păstrăm locul doi

Unul dintre cei mai buni jucători ai pandurilor, Claudiu Voiculeţ, a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca punctele să ajungă în contul grupării din Târgu Jiu, pentru a putea visa în continuare la obţinerea unui loc în cupele europene. „Noi nu avem obiectiv locul doi sau locul trei. Noi avem obiectiv să câştigăm cât mai multe puncte. Vom vedea unde vom fi. Noi sperăm să fim pe doi. Cupele europene, şi dacă vom termina turul pe locul doi, tot un vis rămân. E greu până la finalul campionatului. După ce va trece perioada de transferări, vom mai vedea. Cu întăriri, poate avem şanse”, a declarat Voiculeţ, în cadrul unei conferinţe de presă. „Sperăm să păstrăm locul doi şi după meciul de la Giurgiu. Meciul cu Astra este cel mai important din acest tur şi sperăm să nu plecăm bătuţi de acolo. Avem încredere că vom face un meci bun şi nu vom pierde“, a punctat Claudiu Voiculeţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS