5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUnirea Alba Iulia se desfiinţează

Unirea Alba Iulia se desfiinţează

Criza financiară loveşte din nou, divizionara B Unirea Alba Iulia fiind la o jumătate de pas de desfiinţare, informează alba24.ro. „Echipa a intrat în insolvenţă, noi nu mai hotărâm. Dacă se găsesc bani până deseară (ieri – n.r.) să se plătească arbitrajul, vom juca vineri cu FC Olt Slatina. Dacă îi vindem pe Stan şi pe Schuller, ar fi bine, am mai putea continua“, a punctat Oliviu Feneşan, unul dintre acţionarii formaţiei Unirea Alba Iulia.
De partea cealaltă, Marian Sarmeş este convins că echipa va dispărea. Acesta nu a lăsat loc de reveniri, în ciuda faptului că marţi dădea şanse de a continua. „Echipa se desfiinţează. Numai dacă vine cineva azi, mâine, cu un miliard, ca să putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. În rest, e moartă! Dacă toată lumea numai ne huleşte şi suntem făcuţi hoţi peste tot… De trei ani şi jumătate ne tot chinuim“, a declarat Marian Sarmeş, alt finanţator al formaţiei Unirea Alba Iulia.
În urma acestei decizii, toţi fotbaliştii vor deveni liberi de contract, iar seria Liga a II-a, seria a 2-a, va rămâne cu numai 12 echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS