19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: O să fim scoşi din toate competiţiile

Dragomir: O să fim scoşi din toate competiţiile

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat ieri că România va fi exclusă din toate competiţiile internaţionale ca urmare a conflictului existent cu Universitatea Craiova. Mitică de la Ligă este convins că FIFA şi UEFA nu ne vor ierta după ce Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că obligativitatea de a merge la TAS era ilegală.
„FIFA şi UEFA, dacă nu ne scot din toate competiţiile, să nu-mi spuneţi mie Dragomir! Exact cazul Poloniei este la noi acum. Dacă n-o făceau pe asta, atunci Federaţia nu avea câştig de cauză. Acum, gata! Introduce decizia asta la FIFA, FIFA ne scoate echipele din toate competiţiile, să vezi drăcie ce se întâmplă. O să ne radă de tot, o să vedeţi. Şi echipele de club, şi echipa naţională. Din ce am citit eu, dacă este adevărat, Curtea de Apel ne spune că TAS n-are nici o treabă. Dar noi am semnat. Ei au pus toate cluburile care joacă în prima ligă să semneze că respectă decizia TAS“, a spus Dragomir, la Dolce Sport.
Această idee a fost subliniată şi de Mihai Stoichiţă, care afirmă că a trăit de două ori o excludere din partea FIFA, pe când antrena în Kuweit.
Curtea de Apel Bucureşti a admis în parte excepţia de nelegalitate a regulamentelor fotbalistice invocată de FC Universitatea Craiova, declarând nelegal şi neconstituţional articolul 36, alin.17, din Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorului de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS