7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristea: Să joc, nu contează pe ce post!

Cristea: Să joc, nu contează pe ce post!

Petre Grigoraş a mai descoperit în lot un fotbalist universal, Călin Cristea. De profil mijlocaş, Cristea a evoluat în ultimele etape ca fundaş stânga şi s-a descurcat destul de bine.

Mijlocaşul Călin Cristea a început sezonul titular, însă până la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute în teren în Liga 1. Integralist în ultimele trei jocuri, Cristea a revenit în atenţie, în special datorită faptului că a acoperit un post inedit, cel de fundaş stânga. „Mă simt destul de bine şi pe acest post, am mai jucat fundaş stânga şi la Alba Iulia. Este un post neobişnuit pentru mine, dar cred că m-am descurcat destul de bine. La fotbal, e bine ca orice jucător să poată să joace pe mai multe posturi“, a comentat Cristea noua postură. În continuare, fotbalistul are prima şansă la titularizare ca fundaş stânga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad şi exilarea lui Cardoso la echipa secundă. „Nu ştiu unde voi juca, depinde de ce va decide antrenorul. Pentru mine important e să joc, nu contează pe ce post“, a spus Cristea.
Fotbalistul speră ca Pandurii să-şi ia revanşa duminică, la Ploieşti, după ce în tur Astra a câştigat la Târgu Jiu cu mult noroc. „Atmosfera este bună după ultimele rezultate, important este să o menţinem aşa. Urmează o deplasare destul de grea. Şi cei de la Astra vin după câteva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul şi cred că vor da totul ca să câştige. Important e să mergem şi să jucăm acelaşi fotbal pe care l-am practicat şi până acum şi putem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Ploieşti. Se poate spune că vrem şi o revanşă după meciul din tur. Atunci ei n-au jucat aproape nimic şi ne-au bătut cu 2-1. Sperăm ca acum să luăm noi cele trei puncte. Eu zic că Astra e mai periculoasă cu Mircea Rednic şi Dinu Vamă, dar mai important e ce vom face noi pe teren“, a mai declarat mijlocaşul pandurilor.

Pârvulescu: Băcilă
a refuzat oferta

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, susţine că gruparea gorjeană i-a oferit lui Cosmin Băcilă un contract mărit cu 25% faţă de actuala înţelegere, însă jucătorul a cerut timp de gândire. „Cosmin Băcilă s-a accidentat la Pandurii şi trebuie să fim gentlemani cu acest jucător. De aceea i-am oferit un contract pe doi ani, cu 25% mai mult faţă de cât a avut el la Pandurii. Jucătorul a refuzat, pe moment, oferta. Probabil se gândeşte la oferta Stelei. Sper să ne înţeleagă şi să semnăm contractul cât mai curând. Băcilă merită această mărire pentru ce a făcut la Târgu Jiu“, a declarat Pârvulescu.
Băcilă mai are două luni contract cu Pandurii Târgu Jiu, însă poate semna cu orice club. Cosmin Băcilă a suferit o accidentare gravă în turul campionatului, în partida dintre Steaua şi Pandurii, scor 1-2, şi, momentan, se află în perioada de recuperare.

Vlăduţi, promovat
la Liga 1

Atacantul Alexandru Vlăduţi a fost chemat de Petre Grigoraş la echipa mare, după evoluţiile bune de la echipa secundă a clubului Pandurii. Vlăduţi a mai fost în atenţia lui Grig şi la începutul mandatului tehnicianului la Târgu Jiu, în toamna anului 2010.
Altfel, în aceste zile, Grigoraş, împreună cu staff-ul său, mai evaluează trei tineri jucători: Bogdan Suceavă, portar, şi Tiberiu Petriş, mijlocaş central, ambii de la FC Junior Târgu Mureş, şi Antoniu Dumitru, mijlocaş central, de la Chindia Târgovişte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS