16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrig: Aducem doi atacanţi

Grig: Aducem doi atacanţi

Petre Grigoraş confirmă interesul pandurilor pentru vârful din Mali, Mahambe Tamboura. Pe lângă acesta, gorjenii mai au în vizor şi un atacant român.

Pe ultima sută de metri a perioadei de transferări, Pandurii Târgu Jiu încearcă să-şi acopere golurile din lot. Gorjenii au reuşit doar două achiziţii până în prezent, fundaşul dreapta Bogdan Unguruşan, de la „U“ Cluj, şi mijlocaşul de 18 ani, Alexandru Neagu, de la Real Murcia. Neagu este doar o speranţă, cum sunt şi cei doi senegalezi aflaţi în probe la Pandurii, Gomis şi Mbella, şi nicidecum un fotbalist pe care Grig să se poată baza în acest sezon. „E prea devreme să mă pronunţ în privinţa jucătorilor senegalezi. Sunt tineri şi nu vor fi baza lotului pentru retur. Poate o să fie jucători de viitor, dar nu îi pot înlocui pe cei care au plecat. Au ceva calităţi, îi vom observa în continuare, dar nu sunt de actualitate şi nu mă bazez pe ei în primele două etape pe care ştim când le jucăm. E posibil ca pe parcurs să ne arate ce pot“, a declarat Grigoraş.
Tehnicianul speră, totuşi, ca Pandurii să facă încă două achiziţii până la reluarea campionatului, un român şi un străin. Petre Grigoraş nu a dorit să dea nume, însă după indicii străinul este atacantul echipei FK Shkendija, Mahambe Tamboura, singurul jucător care a marcat o „dublă“ în pregătiri în poarta pandurilor. „E posibil să mai apară ceva în lot. Se încheie perioada de transferuri. Câteodată e bine şi în ceasul al 12-lea. Nu dau nume, nu spun nimic până nu văd negru pe alb. Suntem pe cale să rezolvăm cu doi jucători, unul străin şi unul român. Nu mai zic nimic, să nu fiu dezamăgit după aceea. Să sperăm că se vor rezolva cele două transferuri. Preşedintele clubului e cu mine în Antalya şi încercăm să le rezolvăm. Pe unul îl ştiu şi e mai de mult o discuţie pentru transferul lui la echipă. Pe celălalt l-am văzut într-un meci direct cu noi, când ne-a marcat două goluri. Unul singur ne-a marcat două goluri“, a afirmat Petre Grigoraş.

Mâine, amical cu Mediaşul

Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri în Antalya, în compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Mediaş. Petre Grigoraş şi-a dorit o echipă din România ca partener de joc cu gândul de a evita durităţile şi, implicit, accidentările. „Era normal şi am făcut foarte bine că am venit aici (Antalya – n.r.). Am văzut ce e în ţară, o zi ne-am antrenat la Mogoşoaia pe un teren îngheţat şi înconjurat de nămeţi de zăpadă. Avem câte două antrenamente pe zi, iar vineri jucăm cu Gaz Metan Mediaş. Am ales o echipă românească pentru că nici una nu va încerca să-şi rupă picioarele înainte de începutul campionatului. Vom fi mai puţin expuşi eventualelor accidentări. Aceasta va fi ultima repetiţie. Urmează un ciclu săptămânal normal înaintea începerii returului. Revenim în ţară marţi după-amiază, stăm în Bucureşti şi mai departe ne deplasăm la Braşov şi să încercăm să debutăm cu dreptul“, a declarat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS