26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJoacă pentru Grigoraş

Joacă pentru Grigoraş

Fotbaliştii de la Pandurii i-au pregătit cadoul ideal lui Petre Grigoraş, victoria cu FC Vaslui

Tehnicianul Petre Grigoraş a împlinit marţi 47 de ani, iar elevii săi i-au promis cadoul perfect pentru aniversare. „Suntem alături de antrenor şi îi dorim tot ce e mai bun, sănătate, şi să vedem dacă putem să-i oferim şi o victorie la Vaslui. Ar fi cadoul perfect pentru el“, a spus Mingote. „Victoria în meciul de la Vaslui ar fi cadoul perfect pentru domnul Petre Grigoraş“, susţine şi Voiculeţ. Portughezul Pedro Mingote se aşteaptă la un meci aprig la Vaslui. „E cea mai grea deplasare pentru noi, pentru că e cea mai lungă. Pot să spun că şi din alt punct de vedere este una dintre cele mai dificile deplasări. Nici nu mai există meciuri uşoare în Liga I, iar Vasluiul e o echipă bună şi cu atât mai mult e mai greu acest meci. Avem şanse să câştigăm dacă ne facem jocul nostru. Vom încerca să luăm punct sau puncte de acolo. Din nefericire, avem aceste accidentări în lot, dar ştim că asta e viaţa şi că sunt lucruri care se pot întâmpla şi, din păcate, s-au întâmplat şi la noi. Sper ca jucătorii accidentaţi să revină cât mai repede posibil pe teren“, a mai declarat Mingote.

Mai vor şapte puncte

Pandurii speră să mai adune şapte puncte în ultimele patru jocuri cu Vaslui, Rapid, Petrolul şi Chiajna. „Noi ne-am propus opt puncte din cinci meciuri, dar cel cu Galaţi s-a dus. Acum sperăm la şapte puncte“, a spus Voiculeţ. În schimb, staff-ul tehnic al pandurilor şi-ar dori ca echipa să termine în primele şase locuri. „Ne dorim cât mai multe puncte. Am convingerea că din aceste patru meciuri de campionat plus cel de Cupă putem să nu pierdem nici un joc. Este esenţial să ne calificăm, indiferent cu cine vom pica. Pe băieţi i-am simţit motivaţi, vor să reînnoade seria de rezultate pozitive şi să încercăm să ne păstrăm în primele şase locuri“, a afirmat antrenorul secund al pandurilor, Marian Dinu.

Emoţii pentru panduri

Pandurii Târgu Jiu îşi va afla astăzi, de la ora 16.00, adversarul din sferturile de finală ale Cupei României, ediţia 2011-2012. FRF a repartizat cele opt echipe calificate în această fază în trei urne. În urna A se vor regăsi Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş şi FC Vaslui, în urna B se află Pandurii şi Petrolul Ploieşti, iar în urna C, FC Timişoara. Tehnicianul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, contestă acest sistem impus de FRF. „Nu contează cine iasă din urnă. Şi în fotbal ca şi în viaţă trebuie să ai puţină şansă. Şi la joc depinzi puţin de sorţi. Să sperăm că va fi o tragere normală. Nu e normal ce se întâmplă. Sunt trei urne, una formată dintr-o singură echipă. E absurd“, a declarat Grigoraş.
Secundul Marian Dinu şi-ar dori Oţelul Galaţi ca adversar: „Aş vrea să jucăm cu Oţelul Galaţi. Nu ca revanşă, aş vrea să jucăm din nou cu ei. Sunt o echipă incomodă, se apără bine, încearcă să te prindă pe contraatac. Nu practică un fotbal plăcut ochiului, o echipă pragmatică, au un stil la fel ca al Astrei. La noi 80 de minute s-au apărat şi au marcat pe final. După ultimul meci cu ei am rămas neplăcut surprins de anumite declaraţii, aş mai vrea o nouă şansă să jucăm cu ei“.
Fotbaliştii, în schimb, au o singură dorinţă, să se joace pe „Municipal“. „În Cupă nu mă interesează adversarul, dar vreau să jucăm acasă, să nu mai facem o deplasare lungă“, a spus Voiculeţ.
Meciurile din sferturile de finală sunt programate pe 7 decembrie, primele echipe extrase din urnă fiind gazde. Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins divizionara C, Vişina Nouă, scor 5-0 şi FC Braşov, 3-2, după executarea penaltiurilor.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS