20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii ţintesc punctele de la Deva

Găzarii ţintesc punctele de la Deva

Jucătorii şi oficialii de la Gaz Metan Severin şi-au propus să obţină un rezultat pozitiv în jocul de sâmbătă, de la Deva, şi să urce în clasament

Sătui de rezultate nefaste, jucătorii şi conducătorii divizionarei secunde Gaz Metan Severin promit că vor pune punct seriei negre şi vor începe un nou capitol odată cu partida de sâmbătă, de la ora 11.00, din deplasare, cu Mureşul Deva. Argumentele găzarilor sunt bazate în primul rând pe dorinţa de victorie, dar şi pe numirea lui Marian Bondrea în funcţia de antrenor principal.
„Este un joc foarte important pentru noi prin prisma traseului slab. Încercăm să ne redresăm cu o victorie la Deva. Mureşul e o echipă bună, pe care o respectăm“, a spus preşedintele Răzvan Lupu, completat de directorul sportiv, Marian Zaharia: „La Deva sperăm să îşi revină echipa şi moral, şi psihic pentru a ieşi din criză. Sosirea domnului Marian Bondrea la cârma echipei este de bun augur. Băieţii s-au arătat mai concentraţi în ultima săptămână. Sper să ne întoarcem cu puncte de la Deva“.
Din tabăra olteană va lipsi portughezul Hugo Moutinho, suspendat trei etape de Comisia de Disciplină după incidentul din minutul 39 al întâlnirii cu Chiondia Târgovişte. În rest, tot lotul este valid.
 
Rioşanu: Victoria ar fi cel mai frumos cadou făcut de colegi
 
Unul dintre jucătorii de bază din perioada în care echipa evolua la Craiova şi era pregătită de Jerry Gane, Eugen Rioşanu, a împlinit joi 27 de ani şi a afirmat că un succes în jocul de la Deva ar fi cadoul perfect din partea colegilor. „Trebuie să câştigăm meciul ăsta şi să urcăm în clasament, pentru că locul pe care-l ocupăm acum nu ne caracterizează. Am început campionatul extraordinar, dar pe parcurs ne-am «răcit», deşi motive nu prea aveam. Eu nu am prea jucat în turul campionatului, ci doar în meciurile de Cupă şi cred că mi-am făcut datoria cu brio… Am fost pregătit tot timpul, dar nu am intrat în vederile antrenorului Cosmin Bodea. Acum, pentru meciul cu Deva sunt în lot, dar dacă nu voi juca nu e nici o supărare. Important este să câştigăm cele trei puncte. Ar fi un cadou foarte frumos făcut de colegi. Bine ar fi să câştigăm tot, până la finalul turului… Dorinţa mea este ca echipa asta să nu mai fie prin subsolul clasamentului, ci pe podium. Consider că acolo este locul nostru“, a spus „Rio“, dezvăluindu-ne că pe plan sentimental stă mult mai bine: „Cu dragostea stau bine şi am început să mă gândesc la acel lucru important, dar nu cred că mă voi căsători în 2012, ci mai degrabă în 2013“.
Partida de pe stadionul „Cetate I“ va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Iulian Călin (Ştefăneşti) – Gabriel Stroe (Piteşti) şi Marius Badea (Vâlcea), rezervă fiind Sorin Tarcea din Timişoara. Observatori au fost desemnaţi Aron Huzu (Sibiu) şi Valer Vancea (Oradea).
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS