7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş, mulţumit de egal

Grigoraş, mulţumit de egal

Tehnicianul gorjenilor, bucuros că echipa sa a câştigat un punct la Sportul şi nu a primit gol al patrulea meci consecutiv

Pandurii Târgu Jiu a ratat ocazia de a urca pe podiumul Ligii 1, remizând, în deplasare, scor 0-0, cu Sportul Studenţesc. După 12 etape disputate, gorjenii se află pe locul 4, cu 22 de puncte, poziţie de cupe europene. Calificarea în Europa nu este, însă, un obiectiv pentru olteni. „În viitor poate o să ajungem în cupele europene. La anul, peste trei ani, peste cinci ani. Deocamdată, suntem conjunctural aici. Ne cunoaştem măsura. Avem un obiectiv clar, clasarea în primele zece. Acum suntem mult peste obiectiv, dar mai e mult. Să avem grijă să ne păstrăm constanţa şi în evoluţii, şi în rezultate“, a declarat Grigoraş.
Deşi Pandurii a evoluat slab în Regie, în special în partea a doua, când a avut şi un om în plus pe teren, tehnicianul grupării gorjene vede şi câştigurile acestui joc. „Nu pot să spun că sunt dezamăgit. După cum am evoluat în partea a doua, cred că nu meritam mai mult. A fost un meci mai animat în prima repriză, cu ocazii clare şi de o parte, şi de alta. În partea a doua, din păcate, nu s-a prea mai jucat fotbal şi, chiar dacă am avut superioritate numerică, nu ne-am putut crea situaţii de a marca. Singurele lucruri pozitive din această partidă sunt că am câştigat un punct şi nu am primit gol al patrulea meci consecutiv. Sportul nu e o echipă de duzină. Nu întâmplător nu au câştigat aici Steaua, Târgu Mureş. Nu ne subestimăm, dar ne cunoaştem valoarea. Ştim că am jucat fără Pintilii, fără Viera, fără Băcilă, fără Chiricheş, care a intrat câteva minute. E greu pentru o echipă care joacă fără patru titulari să se impună în fiecare partidă. Cine suntem noi să-i batem pe toţi? Una peste alta, un egal la Sportul nu e aşa de rău“, a mai afirmat Grigoraş.
 
„Uşor-uşor îmi revin“
 
Vlad Chiricheş a revenit în partida cu Sportul, după accidentarea suferită la sfârşitul lunii septembrie, cu Astra Ploieşti. Internaţionalul pandurilor l-a înlocuit în minutul 62 pe Nistor şi a evoluat pe un post atipic lui, mijlocaş defensiv. „Psihic sunt bine, mă ajută şi cei din staff-ul tehnic. Uşor-uşor îmi revin şi fizic. Am avut o problemă mai gravă şi a trebuit să stau o lună. Ne pare rău că am ratat şansa de a urca în clasament şi vom face tot posibilul să câştigăm cu Oţelul. Nu ştiu dacă e puţin un punct la Sportul, dar meciul cam asta a arătat“, a declarat Chiricheş.
Omul de naţională de la Pandurii crede că gorjenilor le va fi greu să rămână în zona locurilor de cupe europene, însă este sigur că Steaua, viitoarea sa echipă din iarnă, va ajunge în Europa. „Nu vorbim de cupe europene, mai e nevoie de timp pentru o astfel de surpriză. Noi ne facem jocul la fiecare meci, dăm tot ce e mai bun şi vrem să câştigăm. Din iarnă merg la Steaua şi mă gândesc şi la lucrul acesta. Sper din tot sufletul să câştige următoarele patru meciuri, să ajungă sus. Nu mi-e frică să merg la Steaua. Oriunde o să fiu, o să fac tot posibilul să ajut echipa să câştige. Steaua o să prindă un loc de cupă europeană şi o să se bată la primele locuri“, a mai declarat Chiricheş.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII