12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş: Nu merităm calificarea

Petre Grigoraş: Nu merităm calificarea

În ciuda calificării în sferturile Cupei României, tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, a acuzat jocul slab prestat de echipa sa

Pandurii Târgu Jiu a trecut de FC Braşov în competiţia surprizelor, scor 3-2, după executarea penaltiurilor, însă gruparea gorjeană a făcut un meci foarte slab, aşa cum rar s-a mai întâmplat în acest sezon. Deşi a avut jucător în plus încă din minutul 27, iar din minutul 110 chiar doi oameni mai mult pe teren, prestaţia oltenilor a rămas neproductivă timp de 120 de minute. Jucătorii nu au fost mai eficienţi nici la loviturile de departajare, unde jumătate dintre executanţi au ratat. Pandurii, cu trei penaltiuri transformate, s-a calificat până la urmă în sferturile de finală ale Cupei României. Petre Grigoraş s-a arătat însă îngrijorat de evoluţia slabă a echipei sale, precizând că FC Braşov ar fi meritat să se califice: „Cred că n-am fi meritat să mergem mai departe, mai ales că am jucat din minutul 27 cu un om în plus, iar între timp a mai fost eliminat un adversar. Un meci foarte slab din partea noastră. Întreaga responsabilitate este a mea pentru că, din păcate, am fost total neinspirat cu cele trei schimbări. Eu sunt principalul vinovat, dar până la urmă e bine că am trecut mai departe în cupă. Şchiopătând puţin, cu capetele plecate, dar e o calificare. Rămâne un semn de întrebare pentru viitor. FC Braşov e de felicitat pentru atitudine, pentru jocul prestat. Sincer, ei meritau să meargă mai departe“.
Cristea, Maxim şi Brata, fotbaliştii care au intrat pe parcursul jocului cu Braşov, nu s-au ridicat la pretenţiile lui Grigoraş. „M-a deranjat evoluţia lor pe parcursul jocului. Personal, m-am edificat în privinţa anumitor jucători şi îmi dă posibilitatea să-i trezesc la realitate după un astfel de meci. Ştim că atunci când îţi lipsesc jucători determinanţi în echipă cu greu îi putem înlocui. Poate şi astfel de întâlniri îţi arată slăbiciunile şi ai posibilitatea să le îndrepţi“, a mai spus tehnicianul gorjenilor.
 
Mingote, omul meciului
 
Portarul gorjean, Pedro Mingote, a fost desemnat omul meciului, cu toate că nu s-a remarcat prea mult. Lusitanul a avut noroc la loviturile de departajare, unde trei braşoveni au trimis peste poartă. Petre Grigoraş l-a văzut pe Cardoso cel mai bun jucător al partidei. „Cardoso a fost omul meciului, de departe. Şi cu «U» Cluj a făcut cel mai bun meci al lui de când sunt eu aici, şi astăzi (miercuri – n.r.) a avut o evoluţie foarte, foarte bună. Din păcate, prea puţini au fost jucătorii care au evoluat la un nivel foarte ridicat. Poate am ajuns şi noi la un moment în care echipa a căzut puţin. E o lecţie. Poţi să joci şi cu trei oameni în plus şi, dacă nu respecţi anumite reguli, fotbalul te pedepseşte“, a punctat Petre Grigoraş.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII