18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlro, start pentru Liga I

Alro, start pentru Liga I

FC Olt – Alro Slatina
Stadion
„Rapid“ – Piatra Olt, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Olt:
Bordea – Bogdanovici, Preda, Lengyel, Giurcă – Huţanu, Pavel, Dan Ignat, C. Niţă – Hallmen, Alin Mihai.
Antrenor: Dan Oprescu.
Alro: Marinescu – Pasăre, Grosu, Vişa, I. Stancu – Sg. Popescu, Coman, Precup, Eduard Stoica – Daniel Ene, Dulcea.
Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: Ad. Cojocaru – D. Iliescu, F. Tunyogi.

Dacă în sezonul trecut Alro a rămas fără „benzină“ exact în final, ratând de puţin Liga I, anul acesta toate gândurile sunt legate de promovare, în trupa slătineană „pompându-se“ şi resurse financiare considerabile pentru atingerea scopului. „Am adus aici jucători care să accepte pregătirea, să alerge şi să aibă caracter“, a punctat preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu, conform liga2.ro.
Elevii lui Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu vor debuta în noua stagiune sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, în faţa formaţiei nou-promovate FC Olt, care a luat locul chiar unei concitadine, CSM Slatina. „Este un meci cu o echipă nou-promovată, ce orgolii pot să fie?! Noi sperăm din tot sufletul ca să câştige cei mai buni. Nu zicem că avem noi prima şansă, la început toate formaţiile au şanse egale. De favorite se poate vorbi după 10-12 etape, când se adună nişte rezultate. Şi noi suntem o formaţie relativ nou-înfiinţată, nu ne-am întâlnit niciodată până acum. În acest meci, nu ne-ar putea surprinde decât echipa noastră“, a mai declarat preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu.
De partea cealaltă, preşedintele FC Olt, Gheorghe Constantin, crede că echipa sa poate face o figură frumoasă în Liga a II-a, chiar dacă unele lucruri nu au fost puse încă la punct. „Echipa e parţial sudată, sunt câţiva jucători noi, dar scheletul echipei e format din fotbaliştii care au evoluat anul trecut. Obiectivul este menţinerea în Liga a II-a. Media de vârstă a echipei este sub 22 de ani, sper ca tinereţea şi dorinţa de afirmare să ducă la clasarea echipei între primele zece. Încercăm să facem o surpriză frumoasă chiar în prima etapă, când întâlnim pe Alro“, a spus Gheorghe Constantin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU