19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMădălin Ciucă va juca în Europa League

Mădălin Ciucă va juca în Europa League

Gaz Metan Mediaş, ajunsă în play-offul Europa League, se confruntă cu unele probleme de lot şi, printre alte achiziţii, l-a transferat ieri pe Mădălin Ciucă (foto), conform gsp.ro. Fostul jucător al Universităţii Craiova a semnat cu Gaz Metan un contract pe doi ani şi va fi inclus pe lista UEFA pentru partida cu Austria Viena. După toate probabilităţile, Ciucă ar putea debuta la Gaz Metan Mediaş vineri, în derbiul cu CFR Cluj.
La Universitatea, Ciucă a înscris, în cele 97 de meciuri jucate, nouă goluri, fiind la un moment dat căpitanul oltenilor. În sezoanele 2008/2010, a fost împrumutat la Gloria Bistriţa, acolo unde l-a cunoscut Ioan Horoba, actualul conducător al medieşenilor.  

Gugu, la FCM Târgu Mureş

Controversatul jucător Costinel Gugu se află în probe de joc la FCM Târgu Mureş, iar aseară urma să semneze un contract cu gruparea pregătită de Ioan Sabău, deşi presa din Capitală susţinea că fotbalistul Craiovei ar putea ajunge în Hexagon. Chestionat de GdS asupra viitoarei destinaţii a lui Gugu, Victor Becali, impresar FIFA, a spus: „Habar n-am ce face Gugu. El este un fotbalist prea «mare» pentru mine! Mă depăşeşte… Nu ştiu dacă a fost în Franţa, nu ştiu cu cine, nu mă mai interesează. Dacă Gugu crede însă că după câteva meciuri jucate cu Universitatea Craiova în prima ligă (opt partide, n.r.) poate să se ducă în Franţa, ca fotbalist, înseamnă că… Nu mai comentez. M-am întâlnit o singură dată cu el, dar pretenţiile lui mă depăşesc. Eu transfer jucători care ascultă de mine. De la Universitatea Craiova nu mai avem pe cine transfera. Din păcate, Craiova s-a închis!“.
Costinel Gugu a spus că, într-adevăr, se află la Târgu Mureş. „N-am semnat până la această oră (ieri-dimineaţa – n.r.) un contract. Sunt în tratative cu FCM Târgu Mureş. Oferta lor este avantajoasă pentru mine, dar n-am stabilit încă perioada pentru care voi semna. N-am fost dispărut, n-am fost în Franţa, ci am fost în vacanţă şi am închis telefonul“, a declarat ieri Gugu pentru GdS. Conform unor surse apropiate clubului din Târgu Mureş, alături de Gugu s-a aflat în probe la FCM şi Alin Buleică, dar acesta a revenit în Craiova. În cazul în care legitimarea lui Gugu la gruparea antrenată de Sabău ar pica, jucătorul craiovean ar putea ajunge la Gaz Metan CFR Craiova, Gugu având termen de răspuns la oferta găzarilor până în această seară. În aceeaşi situaţie se află şi atacantul Mihai Roman.

„Craiova Maxima“, două meciuri într-o zi

Negrilă, Tilihoi, Ungureanu, Donose, Beldeanu, Ciupitu, foşti componenţi ai „Maxima“, vor juca în această sâmbătă două meciuri: la ora 11.00, la Sadu, cu o formaţie a Metalurgistului Sadu, iar după-amiază, la ora 18.00, la Rovinari, o partidă cu o echipă locală, pe Stadionul „Tineretului“ din localitate, acolo unde joacă echipa locală, din Liga a III-a, Jiul Rovinari. Iniţiatorii acestor două partide aşteptate cu interes la Sadu şi Rovinari sunt primăriile din cele două localităţi gorjene, alături de Constantin Popeci, Dorin Gugu (Sadu), Tache Predescu (Rovinari). Echipa Craiovei va fi alcătuită şi din alţi fotbalişti cunoscuţi ai Universităţii: Teodor Ţarălungă, Mitică Marcu (campioni ai Ştiinţei în 1974), Emil Săndoi, Silvian Cristescu, Gigi Ciurea, Victor Cojocaru, Dănuţ Bica (campioni cu Universitatea în 1991), Mohora, Florin Dumitru şi alţii. Vor arbitra: Ion Velea – Nicu Neagoe (ambii din Craiova) şi Ilarian Păsărin (Târgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII