14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrifu, găzar încă doi ani

Trifu, găzar încă doi ani

Atacantul de 25 de ani va continua să joace pentru Gaz Metan CFR Craiova şi din sezonul viitor, el semnând prelungirea contractului cu doi ani

Pentru oficialii de la Gaz Metan CFR Craiova, perioada de mercato este destul de dificilă, pentru că trebuie să trateze atât cu fotbaliştii pe care îi doresc, cât şi cu cei din propria ogradă, dar cărora le expiră înţelegerile. Dacă la capitolul sosiri este încă linişte, în privinţa încheierii unui nou acord lucrurile sunt în plină desfăşurare. Luni seară, a fost în negocieri Patrian Trifu, unul dintre principalii marcatori ai găzarilor în cele două sezoane petrecute în eşalonul secund, acesta ajungând la un nou acord cu formaţia din Severin. „La sfârşitul acestei luni expira contractul, dar am convenit cu conducerea să-mi prelungesc înţelegerea cu încă doi ani, pentru că atât este noul proiect. Mă bucur foarte mult că voi continua cu Gaz Metan CFR, pentru că avem condiţii foarte bune, iar eu cred mult în proiectul ăsta. Am mai avut oferte de la Pandurii Târgu Jiu şi de la CSM Vâlcea, dar discutasem deja cu domnul Vasile Cârstea şi sunt om de cuvânt. De la Pandurii am fost sunat de domnul Marin Condescu şi ştiu că Petre Grigoraş, un antrenor foarte bun, mi-ar fi acordat şanse să joc, dar am considerat că este mai bine să rămân şi să promovez cu Gaz Metan CFR“, a spus Patrian Trifu.

„Mi-aş dori să devin golgheterul echipei“

Atacantul de 25 de ani, care este născut în Craiova, dar locuieşte în Motru, şi-a propus să devină titular indiscutabil la Gaz Metan CFR şi speră să devină principala „gură de foc“ a oltenilor. „Pentru noul sezon îmi doresc să fiu sănătos şi îmi propun să marchez cât mai multe goluri. Trebuie să lupt în primul rând să fiu titular meci de meci, pentru că sunt convins că voi avea o concurenţă serioasă, chiar dacă Boroiban se duce la Petrolul. Vor fi aduşi alţi jucători, iar eu trebuie
să-mi câştig locul în echipă. Mi-aş dori să devin golgheterul echipei, dar cel mai important este să avem un parcurs foarte bun. Acum am ceva probleme cu inghinalii şi vineri voi veni la Craiova pentru un tratament. Nu este ceva grav, dar trebuie să scap de disconfort şi să fiu apt la reunirea echipei“, a completat Patrian Trifu, dezvăluind că el şi alţi câţiva componenţi ai Gaz Metan CFR vor efectua vizita medicală spre sfârşitul acestei săptămâni, fapt confirmat şi de Viorel Neaţu, delegatul clubului. Da, într-adevăr, am chemat jucătorii care nu au plecat în vacanţă să efectueze vineri vizita medicală. Cam zece sunt, restul jucătorilor se vor prezenta la Policlinica Sportivă din Craiova în două «tranşe», prima pe 29 iunie, a doua pe 4 iulie. Am decis aşa pentru că am dorit să evităm aglomeraţia şi pentru că în acea perioadă vor dori toate echipele din Oltenia să-şi facă vizita medicală şi nu are rost să ne intersectăm pe acolo“, a spus Neaţu.

Vigariu urmează
la negocieri

Preşedintele Răzvan Lupu a confirmat prelungirea acordului cu Patrian Trifu şi a afirmat că următorul pe listă este Alin Vigariu, şi el aflat la final de contract. „Cu Trifu nu au fost probleme şi cred că nici cu Vigariu. Cu Alin se va discuta probabil săptămâna viitoare. Am amânat discuţiile cu el, nu pentru că nu-l mai dorim, ci pentru că am fost ocupaţi cu ceilalţi jucători pe care dorim să-i aducem. E normal ca Alin Vigariu să aibă oferte de la Alro Slatina şi de la alte echipe, pentru că este un jucător foarte bun, dar eu sunt convins că vom continua colaborarea“, a spus Lupu.
„Am discutat la telefon cu domnul Vasile Cârstea, dar dânsul pleacă mâine (astăzi – n.r.) la München şi a rămas că ne vom întâlni când se va întoarce“, a spus Vigariu.
„Eu vreau să continuăm, de el depinde. Voi discuta cu el când mă întorc din Germania, dar nu cred că vor fi probleme“, a punctat Vasile Cârstea, unul dintre acţionarii Gaz Metan CFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS