18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDjokovic: Nadal este regele zgurii

Djokovic: Nadal este regele zgurii

Novak Djokovic nu are rival în acest sezon. Jucătorul sârb l-a învins, duminică, la Mastersul de la Roma, pentru a doua oară în opt zile, pe liderul mondial Rafael Nadal, scor 6-4, 6-4, ajungând la 37 de victorii consecutive în acest an. Neînvins încă în 2011, sârbul e încrezător înaintea startului celui de-al doilea turneu de Grand Slam din acest sezon, dar recunoaşte că nu va fi uşor la Open-ul francez.
„A fost un meci foarte dificil împotriva unui jucător foarte bun. Am fost pe punctul de a pierde un meci, dar am revenit şi am fost capabil să joc poate cel mai bun tenis al meu de pe zgură. Nadal este numărul unu mondial, regele zgurii şi este incredibil“, a declarat Djokovic, după cum precizează Hotnews.ro.
Rafael Nadal nu e dezamăgit după finala pierdută la Roma şi aşteaptă momentul său. „Nivelul meu de joc a fost mult mai bun decât cel de la Madrid. Am putut să intru în teren, să mă mişc mai bine şi să joc mult mai agresiv. Nu sunt dezamăgit de acest meci şi nu sunt trist. Nu mă simt invincibil pe zgură şi, mai ales, nu vreau ca lumea să creadă acest lucru. Djokovic se descurcă mult mai bine decât mine. Campionul, în opinia mea, nu este numai cel capabil să câştige în fiecare săptămână, ci şi cel capabil să aştepte în momentele potrivite. Eu aştept în fiecare săptămână. Încerc să găsesc soluţii şi vom vedea ce se va întâmpla data viitoare“, a menţionat liderul mondial.
Turneul feminin de la Roma a fost câştigat de rusoaica Maria Şarapova. Fosta lideră mondială a cucerit primul ei titlu după un an, reuşind să o învingă în ultimul act pe australianca Samantha Stosur, scor 6-2, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS