22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTena Matthews a câştigat All Star Game

Tena Matthews a câştigat All Star Game

Aproximativ 1.000 de spectatori au asistat duminică seară la Dej la All Star Game-ul baschetului feminin românesc. Pe parchet s-au aflat echipele Nordului şi Sudului, formate din cele mai votate 24 de baschetbaliste din România (în urma voturilor exprimate de public, mass-media şi reprezentanţi ai FRB).
Echipa Sudului, din care a făcut parte şi jucătoarea Tena Matthews, de la SCM-CSS Craiova, a câştigat ediţia din acest an, impunându-se cu scorul de 100-83.
Antrenorii formaţiei câştigătoare au fost Attila Vereş (LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe) şi Liviu Manea, tehnicianul SCM-CSS Craiova.
Organizatorii au oferit şi premii speciale. Claudia Pop (CSM Satu Mare) a câştigat concursul de aruncări de trei puncte, Ildiko Vass (LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe) a fost MVP-ul partidei, iar Florina Diaconu (Rapid Bucureşti) a fost desemnată Miss All Star Game 2011. Spectacolul a fost completat de concursuri organizate pentru public, dar şi de o demonstraţie de slam-dunk susţinută de câţiva dintre jucătorii echipei naţionale de juniori I a României, dar şi de antrenorul de la ICIM Arad, Stacey Nolan. Sărbătoarea baschetbalistică din micuţul oraş din judeţul Cluj s-a încheiat cu o recepţie oficială, acolo unde zece jucătoare au susţinut o inedită prezentare de modă, apoi a avut loc o licitaţie caritabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS