16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltima repetiţie, ratată din cauza accidentărilor

Ultima repetiţie, ratată din cauza accidentărilor

Petre Grigoraş nu poate testa primul „unsprezece“ în ultimul amical al iernii, care va avea loc duminică, de la ora 14.00, la Târgu Jiu, cu FC Argeş, din cauza numeroaselor indisponibilităţi

Dacă sezonul s-ar fi reluat la sfârşitul acestei săptămâni, Pandurii Târgu Jiu abia ar fi reuşit să completeze foaia de joc. Antrenorul Petre Grigoraş a avut sub comandă, la singura şedinţă de pregătire a zilei, doar 18 jucători, dintre care trei portari. Călin Cristea a fost învoit să-şi susţină examenul de licenţă, iar Hidişan, Grecu, Nistor, Viera, Pintilii şi Matei au fost indisponibili din cauza problemelor medicale. Grigoraş nu-şi face însă probleme în privinţa lotului pentru că săptămâna viitoare va avea la dispoziţie toţi jucătorii. „Nu sunt aşa îngrijorat. Într-adevăr, dacă te uitai la antrenamentul de astăzi (vineri – n.r.) şi vedeai lotul, era o problemă, dar sunt mulţi jucători care de luni vor reveni, Viera, Hidişan, Matei, Nistor, chiar Pintilii. Unii dintre ei ar fi primit acceptul medicului să se antreneze, dar eu nu am fost de acord. Nu vreau să riscăm. Sunt jucători care au făcut toată pregătirea şi nu contează că pierd una-două zile acum. Nistor m-a rugat să-l las să joace cu Jiul o repriză, cu toate că avea o infecţie dentară. Şi Grecu ar fi putut reveni, dar l-am menajat, pe Cristea l-am învoit să-şi dea licenţa, Viera revine luni, ca şi Hidişan şi Matei. Şi Pintilii îşi reia luni antrenamentele, aşa că nu am de ce să fiu foarte îngrijorat“, a spus Grigoraş.
Tehnicianul speră ca până la reluarea campionatului să mai vină totuşi un atacant: „Tot aştept un atacant, poate şi un portar. Sunt discuţii, dar trebuie să înţeleg şi conducerea, pentru că s-au cerut sume foarte mari pe unii jucători. Este în cărţi şi Jaka Stromajer. Este posibil ca el să se întoarcă săptămâna viitoare. Ar fi o soluţie, mai ales că Apostu are o problemă care oricând l-ar putea face indisponibil pe o perioadă mai lungă“.
După jocul amical cu Jiul Rovinari, Petre Grigoraş a renunţat la Lucian Fărcăşanu, retrimis la Pandurii II, şi la Dragoş Militaru, căruia conducătorii încearcă să-i găsească echipă în Liga a II-a.

Mădălin Popa, o „căpuşă“ la bugetul pandurilor

Intrat în dizgraţia clubului Pandurii de mai multă vreme, Mădălin Popa refuză să părăsească gruparea gorjeană, luptându-se în instanţele sportive pentru a-şi obţine salariul de circa 3.500 de euro pe lună. Popa a fost transferat la Pandurii în 2008, dar nu a debutat încă pentru gorjeni în Liga I, evoluând în sezoanele anterioare pentru echipa secundă a clubului. Momentan, se pregăteşte singur, sub comanda lui Florin Bejinariu.
„Popa nu a acceptat nici rezilierea pe cale amiabilă, nici să devină liber de contract. Oamenii de bun-simţ au înţeles situaţia grea prin care trece clubul şi au reziliat înţelegerile. Probabil, Popa este conştient de faptul că s-a plafonat, nu are nici o ofertă pentru că nu are valoare şi se agaţă cu disperare de banii de la Pandurii. Calvarul se va sfârşi oricum cel mai târziu la vară“, a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII