19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, dorit de Napoli

Mutu, dorit de Napoli

Enrico Fedele, un agent italian de jucători cunoscut în Peninsulă, a declarat că echipa Napoli are nevoie de un jucător ofensiv de calitate, iar românul Adrian Mutu ar putea fi o variantă pentru postul de atacant. „Unul dintre jucătorii importanţi ai Fiorentinei ar putea ajunge la Napoli, iar acesta nu este Montolivo. Napoli are nevoie de un jucător de calitate pentru faza ofensivă, iar Mutu poate fi o variantă“, a spus Fedele, citat de site-ul pianetazzurro.it.
În urmă cu două săptămâni, Mutu spusese, într-un interviu acordat ziarului La Nazione, că Fiorentina i-a propus o prelungire de cinci ani a contractului, dar că el ar vrea să mai joace doar încă trei. „Vreau să rămân şi să-mi închei cariera aici. Sper acest lucru. Să mă gândesc la altceva acum nu are sens, dar nu cred că viitorul meu are legătură cu câte goluri voi marca în partea a doua a sezonului. Fiorentina ştie cât valorez când sunt bine, iar acum sunt pregătit să fac meciuri mari“, a spus Mutu.
Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a negat însă că gruparea viola i-ar fi propus lui Mutu o prelungire a contractului pentru cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII