17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUnirea Dej continuă în Challenge Cup

Unirea Dej continuă în Challenge Cup

Echipa masculină de volei Unirea Dej a reuşit calificarea în faza 16-imilor Challenge Cup, după ce a învins miercuri seară, pe teren propriu, formaţia slovacă Chemes Humenne, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-15, 25-20), şi 15-13 în setul de „aur“. „Am obţinut o victorie meritată, după un joc în care am muncit foarte mult în faţa unui adversar care s-a dovedit a fi accesibil pentru noi. În golden set, oaspeţii şi-au revenit, după ce în timpul jocului nu au contat deloc. Am reuşit însă să ne concentrăm mai bine şi să obţinem o calificare importantă. Remarc întreaga echipă, pentru dăruirea pe care a arătat-o în această seară“, a spus antrenorul Victor Lazăr pentru handbalvolei.ro.
Pentru Unirea Dej au jucat Marius Dascălu, Mihai Dumitrache, Liviu Cristudor, Silviu Suson, Rade Dacovic, Ioan Dinu şi Alexandru Călin (libero). Unirea Dej îşi va afla adversara din 16-imile Challenge Cup săptămâna viitoare, în urma unei trageri la sorţi.

Tomis, Remat şi Dinamo, perdante

Voleibaliştii de la CVM Tomis Constanţa au fost eliminaţi miercuri din Cupa CEV, dar vor continua să evolueze în Cupa Challenge.
În cadrul manşei a doua a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV, Tomis a fost învinsă pe teren propriu de formaţia germană SCC Berlin cu scorul de 3-0 (25-22, 25-15, 25-16), după un meci care a durat doar 69 de minute. SCC Berlin câştigase şi pe teren propriu tot cu 3-0, astfel că Tomis se alătură formaţiei Unirea Dej, în Cupa Challenge.
Reprezentanta României din Liga Campionilor, Remat Zalău, a pierdut, în Germania, cu 3-1 (23-25, 25-19, 25-15, 25-11) întâlnirea cu VFB Friedrichshafen. În cealaltă partidă din Grupa D, voleibaliştii de la PGE SKRA Belchatow s-au impus cu 3-0 (31-29, 25-18, 25-22) în faţa grupării Trentino BetClic.
În Liga Campionilor la volei feminin, Dinamo nu a cunoscut succesul, bucureştencele au pierdut fără drept de apel în faţa formaţiei Rabita Baku chiar în Sala Polivalentă din Bucureşti. Voleibalistele din „Ştefan cel Mare“, pregătite de Atanas Petrov, nu au „mişcat“ în faţa campioanei din Azerbaidjan, care s-a impus cu 3-0 (25-18, 25-22, 25-20). Dinamo participă în Liga Campionilor din postura de câştigătoare a Cupei României, după ce campioana de drept, CSU Metal Galaţi, s-a desfiinţat din motive financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS