19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBărzoi, pe podium

Bărzoi, pe podium

La Giurgiu s-a desfăşurat, weekendul trecut, concursul naţional de tenis de masă destinat sportivilor născuţi în anul 1998, dotat cu „Trofeul Speranţelor“.
La această competiţie au participat şi sportive de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS Craiova), iar una dintre ele, Daniela Bărzoi, a reuşit să urce pe podium, clasându-se pe locul trei. Eleva lui Cătălin Georgescu a fost învinsă doar de două sportive, Andreea Clapa (CSM Bistriţa), scor 3-0, şi Andreea Bucur (LPS Constanţa), 3-0. Altă sportivă pregătită de Cătălin Georgescu, Oana Anghelescu, a ocupat locul patru, câştigând la setaveraj cu sportivele Elena Şerban (Râmnicu Sărat) şi Miriam Scripet (LPS Bistriţa), toate având acelaşi număr de victorii.
„Sunt mulţumit de rezultatele obţinute având în vedere că atât Daniela Bărzoi, cât şi Oana Anghelescu mai au de jucat un an la categoria juniorilor III. Am observat un progres al ambelor sportive la acest concurs şi sper ca la competiţiile ce vor urma, Campionatul Naţional pe echipe şi Campionatul Naţional individual, să urce pe podium“, a declarat profesorul Cătălin Georgescu de la CSS Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS