26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Badea - demis, Petre Grigoraş preia Pandurii

Ionuţ Badea – demis, Petre Grigoraş preia Pandurii

Conducerea pandurilor i-a demis pe tehnicianul Ionuţ Badea şi pe preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, motivând rezultatele slabe din primele zece etape. Petre Grigoraş va fi noul antrenor al „lanternei roşii“.

Consiliul de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu a decis, după înfrângerea în faţa echipei Astra Ploieşti, scor 2-0, încetarea colaborării cu antrenorul Ionuţ Badea, precum şi cu întregul său staff tehnic, Dragoş Radu, Luigi Maione şi Vasile Stan, dar şi cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Badea a plătit astfel pentru rezultatele sub aşteptări din acest sezon, în zece etape Pandurii obţinând doar şase puncte, punctaj cu care ocupă ultimul loc în Liga I. Anunţul demiterii lui Ionuţ Badea a fost făcut de Daniel Burlan, directorul general al SNLO, principalul finanţator al echipei şi confirmat mai târziu de Consiliul de Administraţie condus de Marin Condescu. „Am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal întregul
staff tehnic al antrenorului Ionuţ Badea, pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon. Împreună cu antrenorii Ionuţ Badea, Dragoş Radu, Vasile Stan şi Luigi Maione va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru“, a declarat Burlan pentru site-ul oficial al pandurilor.

Grigoraş semnează astăzi

Tehnicianul Petre Grigoraş a confirmat că a ajuns la un acord verbal cu preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu, în vederea preluării postului de antrenor principal, iar astăzi va semna contractul. „M-am înţeles de principiu cu Marin Condescu, avem un acord verbal. Luni (astăzi – n.r.) dimineaţă am stabilit să fiu la Târgu Jiu, când vom semna şi actele. Domnul Condescu doreşte o înţelegere pe trei ani, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Vin într-un moment dificil, în care echipa a reuşit o singură victorie, are doar şase puncte. Am încredere însă că lotul este valoros şi nu reflectă rezultatele şi poziţia în clasament. Vom încerca să ieşim din această situaţie. Nu vin cu fel şi fel de promisiuni, cu fel şi fel de lozinci comuniste, că vom face, vom drege, pentru că este greu şi nu ar fi indicat să promitem anumite lucruri. Însă, sunt obişnuit să vin la echipe care se află în situaţii dificile şi sper să reuşesc şi la Târgu Jiu“, a declarat Grigoraş pentru Mediafax. Grigoraş va veni la Târgu Jiu cu propriul staff tehnic, format din Marian Dinu, Dan Moţei şi Gheorghe Avram.
Despre Pandurii, Grigoraş a punctat: „E un grup masiv, adus de Ionuţ Badea de la Internaţional Curtea de Argeş. Nici pentru el nu a fost uşor şi sarcina mea va fi poate şi mai grea decât a lui. Chiar dacă îi cunosc pe cei mai mulţi dintre jucătorii de aici, nu am mai lucrat împreună. Una e să îi cunoşti ca adversari şi alta e să îi ştii ca oameni, să lucrezi cu ei. Cred că împreună trebuie să uite că unii sunt rămaşi de la Pandurii şi alţii veniţi de la Internaţional Curtea de Argeş, pentru că acum sunt toţi la Pandurii. Dacă nu voi reuşi să îi capacitez să avem o creştere care să ne scoată din această zonă periculoasă, nu ne va fi uşor, însă eu cred că vom face o treabă bună“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII