22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMandorlini sau Badea? Aparent nici unul...

Mandorlini sau Badea? Aparent nici unul…

CFR Cluj – Pandurii părea, la un moment dat, un joc capital pentru tehnicienii celor două formaţii, însă atât Andrea Mandorlini, cât şi Ionuţ Badea au primit semnale din partea conducerilor că nu vor fi condiţionaţi de rezultatul acestei partide.

Deşi CFR Cluj şi Pandurii au parte de un debut nefericit de sezon, tehnicienii Andrea Mandorlini şi Ionuţ Badea nu or să joace cu sabia deasupra capului în meciul direct. Badea a fost confirmat de oficialii pandurilor în speranţa că gorjenii vor face o surpriză în Gruia. „Nici nu s-a pus problema demiterii lui Ionuţ Badea. Cu încredere şi un pic de răbdare, sunt ferm convins că or să apară şi rezultatele. Cu siguranţă Badea nu va pleca, iar cu Mandorlini sunt problemele celor din Cluj. Ne aşteaptă o partidă dificilă la Cluj, întâlnim campioana României şi echipa care ne reprezintă în C.L. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Dacă vom fi concentraţi, motivaţi, nu o să facem greşeli, o să reuşim să plecăm cu puncte de la Cluj. Se poate pentru că au dovedit-o Astra Ploieşti şi Sportul. Urmează o perioadă de pauză, în care încercăm să mai eliminăm din greşeli“, a declarat preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pârvulescu. Dacă Badea a primit girul conducerii, nici Mandorlini nu ar trebui să-şi facă probleme. Conducerea CFR-ului a transferat în această săptămână doi jucători doriţi de italian, semn că tehnicianul este în continuare susţinut. „Transferurile pot afecta omogenizarea relaţiilor de joc. Depinde foarte mult ce fel de jucători aduc, dacă îi cunosc foarte bine cei de acolo. Faptul că reprezentanţii CFR au cumpărat încă un jucător cerut de Mandorlini înseamnă ceva pentru antrenorul respectiv“, crede tehnicianul Ionuţ Badea.

Baiano – out, Mejia –
un an la Pandurii

Mijlocaşul Erison da Silva Baiano şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu după ce tehnicianul Ionuţ Badea l-a nominalizat a fi a cincea soluţie ca închizător. „Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Baiano, un jucător care a dat dovadă de fairplay. A văzut că nu a prins nici lotul şi a plecat la altă echipă. Cred că este un exemplu de urmat şi pentru alţi jucători“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. În schimb, Pandurii Târgu Jiu l-a înregimentat pe atacantul columbian Cristian Mejia, jucător impresariat de Adi Ilie. „Am semnat cu Mejia un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Este un tânăr de 20 de ani, de perspectivă. Probabil va juca la echipa a doua şi, în funcţie de randamentul lui, este posibil să fie luat şi la echipa mare. M-aş bucura să debuteze în acest tur de campionat. Are calităţi, dar nu e o soluţie imediată“, a mai declarat Pârvulescu.
Tehnicianul Ionuţ Badea îşi mai doreşte în lot, până la expirarea perioadei de transferări, doi jucători, un mijlocaş lateral şi un atacant. „Să fiţi convinşi că nu o să iau jucători care nu merită să rămână aici“, a spus Badea.

Balaci, la centru

Marian Balaci, arbitrul din Drobeta Turnu Severin, a fost desemnat de CCA să conducă la centru jocul dintre CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, programat sâmbătă, la ora 21.30. Balaci a oficiat şi sezonul trecut jocul de la Cluj, dintre CFR şi Pandurii, partidă în care ambele tabere au acuzat dur arbitrajul severineanului. Clujenii s-au impus atunci cu 1-0, gol reuşit în urma unui dublu fault în atac, faulturi pe care Balaci le-a trecut cu vederea. „A fluierat fault la orice adiere de vânt. Parcă arbitra un meci de baschet. Cred că era îndrăgostit de fluier, nu aşa se arbitrează. Sper că nu l-a plătit cineva“, s-a revoltat la vremea respectivă şeful CFR, Iuliu Mureşan. Şi Sorin Cîrţu a sărit atunci la gâtul lui Marian Balaci, arbitru cu experienţă redusă în Liga I. Chiar şi aşa, preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, are mare încredere în Balaci. „Sunt convins că nu vrea să greşească. Este un arbitru care se vede că a jucat fotbal. L-am observat la un meci şi mi-a plăcut cum a dus jocul. Cred că greşelile de arbitraj împotriva pandurilor s-au terminat. Sunt patru puncte deja la mijloc“, a mai declarat Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII