12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / SCMU Craiova nu s-a ales cu nimic din deplasarea de la Zalău

Handbal (f) / SCMU Craiova nu s-a ales cu nimic din deplasarea de la Zalău

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a pierdut încă un meci în Liga Națională și continuă să dezamăgească în acest sezon. Trupa lui Costin Dumitrescu s-a împotmolit la Zalău, acolo unde a cedat la cinci goluri diferență, scor 29-24. Partida a contat pentru etapa a 22-a din Liga Florilor și a consființit cel de-al treilea eșec din ultimele patru runde al grupării oltene.

Soarta partidei s-a decis, în mare parte, în prima repriză. Gazdele au jucat cu încredere, dar și cu „foame“ de puncte și și-au stabilit un avantaj destul de consistent la finele primelor 30 de minute, scor 15-9. În partea secundă, craiovencele s-au descurcat mai bine, dar nu suficient pentru a smulge vreun punct.

Zalău: Ţăgean, Rus – Lazic 8, Benabdalahh 6, Prycop 4, Naumenko 4, Stamin 2, Toth 2. Mărginean 1, Bujor 1, Bălăceanu 1, Necula, Gherghe, Dănielescu, Moisin. Antrenor: Gheorghe Tadici.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Risovic – Milosavljevic 7, Mugosa 6, Krpez 5, Pașcan 3, Bojicic 2, Milic 1, Jipa, Vâlcan, Ghețu, Grigorie, Tudorică. Antrenor: Costin Dumitrescu.

Următorul meci al Craiovei este pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Partida se va disputa pe data de 2 mai, de la ora 15.00.

Citește și: Greu să-i reziști! Sorana nu a mișcat în fața lui Swiatek, la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS