22.6 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDulgheru, de neoprit

Dulgheru, de neoprit

Cea mai în formă tenismană română, Alexandra Dulgheru, a reuşit să acceadă în turul trei la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi pe Timea Bacsinszky (Elveţia), informează hotnews.ro. Bucureşteanca de 21 de ani, a 31-a jucătoare la câştigarea trofeului din Hexagon, s-a impus cu 6-4, 6-2, după un meci întins pe durata a 79 de minute, la finele căruia şi-a asigurat 42.000 de euro. În faza următoare a competiţiei, Alexandra Dulgheru va juca cu învingătoarea dintre italianca Tathiana Garbin şi daneza Caroline Wozniacki.

În primul tur al probei de dublu de la Roland Garros s-au consemnat două rezultate pozitive. Este vorba despre victoria obţinută de perechea Monica Niculescu / Shahar Peer (Israel), care a dispus de cuplul francez Sophie Lefevre / Aurelie Vedy, scor 6-4, 6-3, şi de succesul înregistrat de Edina Gallovits şi Melanie Oudin (SUA) în faţa Anastasiei Rodionova (Australia) şi Arinei Rodionova (Rusia) cu 6-3, 6-2.

La polul opus se regăsesc Sorana Cârstea, Raluca Olaru, Victor Hănescu, Gabriel Trifu, Horia Tecău. Sorana Cârstea şi partenera sa, Virginie Razzano (Franţa), au ratat calificarea în turul secund, după ce au fost depăşite cu scorul de 6-2, 6-2 de perechea Olga Govortsova (Belarus) / Alla Kudryavtseva (Rusia). Ceva mai greu a pierdut cuplul Raluca Olaru / Olga Savchuk (Ucraina), cele două fiind învinse cu 6-4, 6-3 de Vania King (SUA) / Michaella Krajicek (Olanda).

La masculin, perechea română Victor Hănescu / Gabriel Trifu a cedat în faţa cuplului Oleksandr Dolgopolov Jr (Ucraina) / Denis Istomin (Uzbekistan) cu 7-6, 1-6, 5-7, iar Horia Tecău şi partenerul său, Robert Lindstedt (Suedia), au fost eliminaţi de Santiago Gonzalez (Mexic) / Travis Retten Mayer (SUA), partida încheindu-se cu 6-4, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS