20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au dat afară patru jucători

Pandurii au dat afară patru jucători

Ionuţ Stancu, Daniel Ghindeanu, Milanko Raskovic şi Predrag Lazic au fost puşi pe liber de conducerea pandurilor, cu două etape înainte de finalul sezonului.

 

Pandurii nu vor mai conta pe patru jucători în partidele cu FC Timişoara şi Unirea Alba Iulia, Stancu, Raskovic, Ghindeanu şi Lazic încheindu-şi conturile cu gruparea gorjeană. „Stancu şi Raskovic sunt la final de contract şi nu li se vor prelungi angajamentele, iar Lazic şi Ghindeanu nu sunt în lot pentru ultimele două etape", a confirmat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. Ionuţ Stancu şi Daniel Ghindeanu au avut apariţii sporadice în retur, dar dramatice pentru echipă, ambii fiind vinovaţi de pierderea unor puncte importante. Ionuţ Stancu a fost readus din Liga a III-a de către Sorin Cîrţu pentru jocul cu Poli Iaşi, o greşeală a sa fiind transformată în gol de Viveiros în ultimul minut de joc. Şi Ghindeanu s-a „remarcat" în două rânduri, cu Gaz Metan Mediaş şi mai ales Gloria Bistriţa, erorile sale fiind decisive în economia rezultatului final, înfrângeri la limită, 0-1. Atacantul Milanko Raskovic a reuşit un singur gol în acest sezon pentru Pandurii, însă, în afara terenului, sârbul s-a dovedit un tip conflictual, mereu nemulţumit, un neintegrat în colectiv. Celălalt sârb, Predrag Lazic, se află în litigiu financiar cu clubul de la începutul returului, demonstrând că doar banii îl interesează, evoluţiile sale din teren fiind deosebit de discrete.

 

Martinovic, inapt

 

Fundaşul central Novak Martinovic nu a făcut parte din lotul pandurilor pentru jocul cu FC Timişoara din cauza unor probleme la inghinali. Martinovic s-a pregătit separat la noua şi moderna sală de forţă a clubului Pandurii amenajată sub tribuna acoperită a stadionului „Municipal" şi este gata să revină la Alba Iulia. „Am aceeaşi problemă ca a lui Hidişan la muşchii inghinali. Eu aş fi vrut să joc, însă mi s-a spus că, dacă o voi face, pot să mă accidentez mai rău şi şase luni doar să mă uit la fotbal. Cred că până la meciul cu Alba Iulia o să îmi revin şi o să joc în ultima etapă", a spus Martinovic. Date fiind disponibilizările celor patru, precum şi absenţa de ultimă oră a lui Martinovic, antrenorul Florin Bejinariu a rechemat doi jucători de la echipa secundă, Cosmin Tilincă şi Mugurel Dedu.

Oficialii clubului din Târgu Jiu sunt siguri că vor primi licenţa de club profesionist pentru sezonul 2010-2011. Cei de la Pandurii au fost chemaţi vineri la o nouă rundă de audieri şi au mai depus unele acte solicitate de Comisia de Licenţiere. „Nu avem probleme cu licenţa. Vineri am fost chemaţi la a doua rundă de audieri şi am depus nişte hârtii noi, care nu existau în Manualul de Licenţiere. De exemplu, ni s-a solicitat să facem dovada că antrenamentele grupelor de copii şi juniori sunt programate în afara orelor de şcoală", a afirmat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS