20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho pregăteşte o cuşcă pentru Messi

Mourinho pregăteşte o cuşcă pentru Messi

În meciul Inter – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, tehnicianul formaţiei italiene va apela, probabil, la trei argentinieni, Samuel, Zanetti şi Cambiasso, pentru a-l bloca pe starul formaţiei catalane.

În prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor se vor înfrunta în această seară, de la ora 21.45 (TVR 1 – în direct), pe celebra arenă „Giuseppe Meazza“, campioana Italiei, Internazionale Milano, şi cea a Spaniei, FC Barcelona. Cele două echipe au mai dat piept în faza grupelor, iar atunci Barca s-a impus cu 2-0 pe „Nou Camp“, după un meci nul la Milano, dar ambele echipe s-au calificat mai departe. Tehnicianul lusitan al campioanei Italiei, Jose Mourinho, susţine că „dubla“ din semifinale nu va semăna cu meciurile din grupe.
„Va fi o întâlnire total diferită faţă de ce a fost în grupe. Avem 50 la sută şanse să trecem de Barcelona“, a spus Mourinho.
Cristi Chivu şi coechipierii săi de la Inter au o motivaţie în plus pentru a câştiga în acest sezon toate competiţiile în care sunt implicaţi. Elevilor lui Jose Mourinho li s-a promis o primă de 600.000 de euro dacă vor reuşi să-şi păstreze titlul de campioni, vor cuceri Cupa Italiei şi vor câştiga Liga Campionilor. Demn de remarcat este faptul că Inter n-a mai ajuns în finala celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi din 1972 şi n-a mai luat trofeul de 45 de ani.

Cine îl va bloca pe Messi?

Jose Mourinho încearcă să găsească soluţia perfectă de blocare a lui Leo Messi, cel mai periculos jucător al Barcelonei. Potrivit presei italiene, atacantul argentinian va beneficia de o atenţie specială, însă Cristi Chivu nu se va număra printre cei care vor încerca să-l neutralizeze pe starul Barcelonei. Cu toate acestea, Chivu s-a numărat printre puţinii fundaşi care i-au făcut faţă argentinianului în acest sezon de Ligă, când Barcelona şi Inter s-au întâlnit în faza grupelor.
„E foarte probabil ca The Special One să-i pregătească tot o cuşcă lui Messi, aşa cum a făcut şi în remiza albă din grupe, când le-a cerut jucătorilor să nu-l lase singur pe Chivu în duel unu la unu cu argentinianul, punând doi mijlocaşi, Stankovici şi Muntari, să-l dubleze. La fel se vor petrece lucrurile pe 20 aprilie, cu deosebirea că atunci va apela probabil la trei argentinieni, Samuel, Zanetti şi Cambiasso“, a scris Corriere dello Sport.

Ibrahimovic şi Eto’o
se duelează în goluri

La fel ca la dubla întâlnire din grupe, şi acum toţi ochii vor fi îndreptaţi spre „războiul“ dintre Ibrahimovic şi Eto’o, cei doi atacanţi care au făcut schimb de echipe în această vară. Eto’o susţine că nu va sărbători un eventual gol marcat pe „Nou Camp“, din respect pentru foştii săi fani, dar o va face în faţa actualilor suporteri.
„Toată lumea spune că e aproape imposibil să o învingi pe Barcelona, dar fiecare meci are o istorie, e diferit. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla, aşa că trebuie să sperăm şi să aşteptăm finalul. Acum Barca e imbatabilă, dar o să vedem ce va fi marţi (azi – n.r.). Dacă voi sărbători un eventual gol? Dacă înscriu pe «Meazza» o voi face, dar dacă voi marca pe «Camp Nou», nu“, a dezvăluit atacantul camerunez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU