19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCârstea şi Dulgheru, norocoase

Cârstea şi Dulgheru, norocoase

Tenismenele Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru au avut şanse la repartizarea pe tabloul principal al turneului de Mare Şlem de la Australian Open, competiţie care va începe săptămâna viitoare. Sorana Cârstea (45 WTA) o va înfrunta în prima rundă pe australianca Olivia Rogowska (18 ani, 146 WTA). Alexandra Dulgheru (52 WTA) este prezentă pentru prima dată pe tabloul principal al Australian Open şi va avea ca adversară în turul inaugural o jucătoare venită din calificări.
Nu la fel de norocoase au fost celelalte trei tenismene române prezente pe tabloul principal. Raluca Olaru o va avea ca oponentă în primul tur pe Kateryna Bondarenko (Ucraina), a 30-a favorită, Monica Niculescu (102 WTA) o va întâlni pe sârboaica Jelena Jankovic, a opta favorită, iar Edina Gallovits o va avea ca adversară pe rusoaica Nadia Petrova, a 19-a pe lista capilor de serie.
În concursul masculin avem un singur reprezentant, pe Victor Hănescu (47 ATP), însă acesta este incert, după ce a suferit o accidentare la Cupa Hopman. În cazul în care va intra totuşi pe teren, Hănescu îl va avea ca adversar pe argentinianul Juan Ignacio Chela (75 ATP). Vestea proastă este că Hănescu, în cazul în care va reuşi să-l învingă pe Chela, va juca în turul secund cu liderul mondial, elveţianul Roger Federer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU