19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGaţu a făcut praf generaţia actuală

Gaţu a făcut praf generaţia actuală

Preşedintele FR de Handbal, Cristian Gaţu (foto), nu a trecut peste insuccesele obţinute de naţionala feminină la CM din China, afirmând că eşecul româncelor la turneul final se datorează psihicului precar. „Am visat tot timpul la o medalie de aur, atât la băieţi, cât şi la fete. Problema care se pune este că încă o dată această generaţie dă semne de o labilitate psihică incredibilă. Lucrul ăsta trebuie să dea de gândit. Vom face o analiză cu antrenorii. Eu ştiam că trebuie să facem egal cu Spania şi să batem Coreea ca să jucăm în semifinale. Trebuie să mai avem răbdare două, trei zile şi să vedem ce se va întâmpla cu Radu Voina. În mod normal ar trebui să nu mai candidez la conducerea FRH. Am făcut şi multe greşeli, dar numai cine nu munceşte nu greşeşte!“, a spus Cristian Gaţu, care îi va avea rivali la şefia FRH pe Mihail Marinescu şi Robert Licu.
Naţionala României de handbal feminin va juca astăzi, de la ora 11.25 (TVR 1), împotriva Germaniei, jocul contând pentru locurile 7-8 la CM din China.

Rulmentul a scăpat ieftin

Federaţia Română de Handbal a redus sancţiunile aplicate clubului Rulmentul Braşov, care erau iniţial de cinci meciuri pierdute cu 10-0 şi cinci puncte de penalizare. În urma apelului făcut de ardeleni, Consiliul de Administraţie a hotărât ca doar primul joc să fie omologat cu 10-0 şi scăderea unui punct în clasament, jocurile următoare fiind omologate cu rezultatele înscrise în raportul de joc, deoarece Comisia de Competiţii nu a atenţionat clubul braşovean după primul meci de nerespectarea condiţiilor de vârstă privind participarea în Liga Naţională. Astfel, partida Rulmentul Braşov – „U“ Jolidon Cluj a fost omologată cu scorul de 10-0 în favoarea clujencelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS