20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul cu Steaua se joacă mâine

Meciul cu Steaua se joacă mâine

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova are o săptămână încărcată, urmând să dispute două partide din campionat la un interval de trei zile. Mâine, de la ora 18.00, craiovenii vor primi vizita formaţiei Steaua Turabo Bucureşti, într-o partidă restantă din runda a patra, iar sâmbătă vor juca tot acasă, în runda a şasea, cu Energia Rovinari.
Jocul cu Steaua Turabo, programat iniţial pe 14 octombrie, a fost amânat deoarece formaţia bucureşteană a susţinut în acea zi o partidă în Cupa Balcanică.
Deşi Craiova şi Steaua conveniseră ca partida din campionat să se dispute astăzi, echipa din Capitală venise zilele trecute cu o nouă cerere de amânare, pentru începutul lunii noiembrie. Numai că oficialii de la SCM-U nu au acceptat şi, într-un final, s-a hotărât ca jocul să se dispute mâine, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie.
Craiovenii spun că Steaua Turabo ar fi cerut amânarea partidei pentru luna noiembrie, deoarece acum nu pot miza pe un jucător de bază, Bogdan Popescu, accidentat. „Cred că au vrut să câştige timp cei de la Steaua Turabo, mai ales acum, după ce Virgil Stănescu a plecat la echipa italiană Banca Tercas Teramo, iar Bogdan Popescu, un jucător important pentru ei, este accidentat“, a spus ieri antrenorul Paul Nicolae. După cinci runde disputate în actualul sezon al Divizei A, SCM-U Craiova, care are un meci mai puţin jucat, ocupă ultimul loc în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS