18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea vrea un atacant

CSM Vâlcea vrea un atacant

Cei doi tehnicieni de la CSM Vâlcea, Alin Artimon şi Mitică Teleşpan, aşteaptă ca pâinea caldă transferul unui atacant, promisiune făcută de conducerea clubului înainte de debutul campionatului.
„Cred că vă amintiţi când spectatorii ne criticau că jucăm cu fotbalişti aduşi de la Pandurii sau de la alte echipe, că sunt mercenari. Acum cred că-şi dau seama şi ei ce înseamnă echipa fără Stromajer, Câju, în condiţiile în care aveam şi rezerve puternice ca Roszel sau Daniel Orac“, a punctat secundul Mitică Teleşpan.
„Dacă aveţi o statistică şi scoateţi golurile marcate de aceşti fotbalişti, plus cele date de Facundo, o să vedeţi că eram undeva aproape de linia retrogradării“, a completat Alin Artimon, care şi-ar dori mult un nou atacant: „Aştept un atacant cum aştept soarele. Am fost aproape de transferul a doi jucători, din păcate, nu am reuşit“.

Goge i-a stricat sistemul lui Artimon

Sistemul de joc al vâlcenilor va fi dereglat şi în etapa viitoare, lipsind, din nou, juniorul Petre Goge. „A făcut un RMN, nu i-a ieşit nimic, dar el nu poate juca, îl doare piciorul. Nu îl forţez. Dacă face acum, la vârsta asta, o ruptură o să tragă de ea până la finalul carierei. În meciul cu FC Drobeta l-am sacrificat pe Boroiban din cauza absenţei lui Goge, acum o să văd la ce soluţie voi apela“, şi-a făcut calculele tehnicianul timişorean, care a analizat înregistrarea meciului dintre Dacia Mioveni şi Jiul Petroşani din etapa trecută. „Jiul are o echipă solidă, joacă aşa cum o făceam noi în campionatul trecut. Vreau să spun să antrenorul petroşenenilor s-a ridicat de pe banca tehnică numai o dată, în minutul 85, când a strigat ceva la juniorul lor. În rest, nu a avut de ce să se agite. Jiul este o echipă periculoasă, greu de învins pe propriul teren. Mergem să ne jucăm şansa şi nu suntem victime înainte de startul partidei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII