22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu: Nu mai acceptăm figurile!

Cîrţu: Nu mai acceptăm figurile!

Cîrţu îşi avertizează elevii că nu-şi va schimba comportamentul nici în sezonul viitor, iar cui nu-i convine e liber să plece. De altfel, Pandurii Târgu Jiu i-a declarat transferabili pe jucătorii care au intrat în conflict cu tehnicianul în returul campionatului trecut, Alex Piţurcă, Vasilache şi Păcurar, pe lista „disponibilizaţilor“ aflân-
du-se Vancea, Luţu, Arieta, Andelkovic, Popa, toţi la final de contract, precum şi Pârvu. „Am cam stabilit jucătorii care vor fi pe lista de transferuri. Jucătorii se cunosc foarte bine şi ştiu ce vreau de la ei. Au stat opt luni cu mine şi ştiu care sunt cerinţele mele. Toată lumea e liberă să plece sau pot să şi rămână, cum vor, numai că nu mai acceptăm cine ştie ce figuri, pentru că nu e unul mulţumit de nu ştiu ce face sau cum decide antrenorul. Ăsta sunt eu şi nu o să mă schimb nici pentru campionatul care vine, cum nu m-am schimbat nici până acum. Pe mine m-a ales conducerea să fiu în continuare aici şi să mai facem şi în campionatul viitor treabă aici. Mai am doi ani de contract cu Pandurii, nu ştiu dacă o să-i ducem până la capăt, dar cel puţin anul care vine sunt la echipă, iar cine vrea să rămână poate să rămână, cine nu să plece. Să discute cu preşedintele, pentru că el a spus că oricine e liber să plece. Sunt unii care fac pe nemulţumiţii, dar, dacă sunt nemulţumiţi şi cred că au valoare, nu trebuie să-şi facă probleme că nu au echipă. Cine are valoare are echipă oricând. Şi ca jucător, şi ca antrenor“, a spus Cîrţu.

Schimbul Piţurcă-Mansour, în stand-by

Aflat pe lista de achiziţii a echipei FC Timişoara, Alex Piţurcă ar putea pleca la schimb cu atacantul Mansour, însă cele două cluburi au tatonat terenul, nefiind nimic concret. „Au fost doar discuţii cu domnul Chivorchian, însă nu s-a finalizat nimic, întrucât cei de la FC Timişoara nu şi-au numit încă un tehnician şi nu şi-au stabilit lotul pentru sezonul viitor“, a declarat preşedintele Marin Condescu.
Alături de Mansour, pe lista sosirilor la Pandurii se mai află sârbul Marko Basara, aflat în probe recent la Târgu Jiu, precum şi doi jucători brazilieni de la echipe importante din Ţara Cafelei. „Nu pot să dezvălui acum identitatea celor doi, nu ar fi corect până nu am şi acceptul antrenorului Sorin Cîrţu, dar pot să vă spun că este vorba de un mijlocaş central cu profil defensiv şi un atacant, ambii de la echipe importante din Brazilia“, a declarat impresarul Gabriel Mucea. De asemenea, vor reveni la Pandurii cei doi jucători împrumutaţi la CSM Râmnicu Vâlcea, Kutlacik şi Stromajer, pe care Sorin Cîrţu i-ar fi vrut şi în iarnă, ultimul fiind dorit şi de nou-promovata Unirea Alba Iulia. Gorjenii tratează şi pentru trei jucători din campionatul intern, un român şi doi străini, aceştia urmând să se alăture lotului pe 25 iunie. Pandurii Târgu Jiu va promova şi câţiva juniori din propria pepinieră, Rada, Iclânzan, Mohora, Avrămescu, Militaru, Apetroaie, Vulpe sau Diaconu fiind în atenţia tehnicianului Sorin Cîrţu. „Câţiva juniori se vor regăsi în lotul pandurilor  în campionatul viitor, iar turul va fi un test pentru ei. Dacă nu fac faţă în prima parte a sezonului, vor fi împrumutaţi la alte echipe şi vor fi aduşi jucători cu mai multă experienţă“, a declarat preşedintele Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS