19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVigariu ar vrea Universitatea în Liga Campionilor

Vigariu ar vrea Universitatea în Liga Campionilor

Fostul jucător al Craiovei, ajuns acum rezervă la Buzău, afirmă că Universitatea are valoare de cupele europene, iar el ar fi vrut ca oltenii să joace în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

 

– Dacă mâine vei fi între jucătorii meciului de pe „Ion Oblemenco", vei evolua împotriva echipei care te-a lansat în prima ligă, Universitatea. Cum va fi pentru tine acest meci?

– În primul rând, nu cred că voi fi titular. Deşi nu am fost nici accidentat şi nici suspendat, n-am fost folosit în ultimele meciuri, aşa că am motive să cred că antrenorii Gloriei s-ar putea să nu mă titularizeze. Şi asta din cauza problemelor de aici… De fapt, dintr-un motiv pueril, acela că mie mi se termină în această vară contractul cu Gloria Buzău. Şi, din câte se vede, în România este la modă ca jucătorii care sunt în ultimele şase luni de contract să nu mai evolueze.

– Presupun că eşti afectat de această situaţie nefirească.

– Normal, mă deranjează deoarece nu este corect. În ultimele discuţii pe care le-am avut cu antrenorul echipei, acesta îmi spunea că este foarte mulţumit de mine, de modul cum răspund la antrenamente, dar la meciurile oficiale fac tuşa.

 

Cred că Ştiinţa va juca în cupele europene

 

– Cum vezi acest meci de la Craiova?

– Este o partidă între două echipe cu obiective diferite. Craiova luptă pentru accederea în cupele europene, iar Gloria Buzău încearcă să adune puncte pentru barem. Aş vrea ca întâlnirea de pe „Ion Oblemenco" să fie echilibrată… Gloria vine la Craiova nemaiavând ce pierde, în timp ce Universitatea trebuie să câştige, că altfel s-ar putea complica, probabil, realizarea obiectivului, acela de calificare în cupele europene. După acest meci cu Gloria, oltenii mei dragi au două deplasări destul de dificile, cu Rapid şi Steaua, ambele în Capitală. Pronosticul meu pentru partida de mâine, de la Craiova? Nu pot să dau nici un pronostic, cred că se subînţelege de ce!

– Ce zici despre Craiova 2009? O vezi în cupele europene, nu?

– Sincer să fiu, îmi pare rău că nu văd Ştiinţa în Liga Campionilor! Acolo mi-aş fi dorit s-o văd, adică aş fi vrut să câştige campionatul, iar la un moment dat chiar se prefigura asta! Dacă nu se poate clasa pe primul loc, măcar să se situeze pe locul II. A trecut cam mult timp de când Ştiinţa n-a mai fost prin Europa fotbalistică şi cred că anul acesta va juca în cupele europene, probabil Europa League.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII