7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea: Rezultatul CSM-ului este ciudat

Bondrea: Rezultatul CSM-ului este ciudat

„Profesorul“ şi-a amin-tit de alt meci cu final neaşteptat, înfrângerea vâlcenilor cu 2-5 în faţa Reşiţei.

 

Fostul tehnician al Clubului Sportiv Municipal, Marian Bondrea, a aflat cu uimire rezultatul meciului dintre vâlceni şi UTA (0-3). „Eram pe drum, în maşină, când am aflat de rezultat. Nu am crezut şi am sunat pe cineva de la club de la Vâlcea, care mi-a confirmat. Nu mă aşteptam, în condiţiile în care şansele de promovare erau încă mari. A fost un rezultat ciudat, UTA are o echipă strânsă în ultimul moment. Vorbeşte lumea că pariurile ar fi de vină. Eu nu pot să nu îmi amintesc de meciul CSM-ului cu Reşiţa, când eram antrenor. Ei erau aproape retrogradaţi, noi aveam şanse de promovare şi am condus cu 2-1 şi, până la urmă, ne-au bătut cu 5-2. Nici acum nu îmi pot explica acel rezultat şi acea evoluţie a fotbaliştilor. Îmi pare rău de Vâlcea. Am petrecut momente frumoase acolo. Mă aşteptam să promoveze în acest sezon", a spus Marian Bondrea.

 

Gigiu a vrut să ajute Vâlcea

 

Tehnicianul Petre Gigiu, în prezent la Minerul Lupeni, a antrenat ani buni la Vâlcea şi spune că şi-a dorit să ajute gruparea din Zăvoi prin victoria din runda trecută din faţa piteştenilor de la Internaţional. „Am văzut tot felul de declaraţii conform cărora Internaţional Piteşti urma să bată la Lupeni fără probleme. Că e clar, că se ştie, că de aia nu mai are Vâlcea şanse de promovare. M-am ambiţionat şi am învins. Internaţional Piteşti are o echipă puternică, dar am reuşit să le luăm trei puncte. Eu am încercat şi să ajut Vâlcea prin acest rezultat. Nici nu mă gândeam că formaţia CSM nu va bate pe UTA după rezultatul nostru. Mare păcat de primarul Gutău, care a făcut eforturi pentru ca această echipă să promoveze", a spus Gigiu.

În ultimele zile s-a scris că de această înfrângere (3-0) a vâlcenilor n-ar fi străin nici patronul argeşenilor, Benone Lazăr, bănuit că ar fi „umblat" la unii jucători, în vizor aflându-se cei doi fotbalişti al CSM-ului, care au fost eliminaţi, Răzvan Dobre şi Dorin Mihuţ, dar şi cei care au irosit ocaziile cele mai mari, Stromajer, Câju, Sg. Popescu sau Săceanu. Benone Lazăr s-a apărat spunând că nici nu-i cunoaşte pe fotbaliştii vâlceni, în timp ce suporterii din Zăvoi au anunţat că şi-au pierdut încrederea în echipă după ce a ratat de trei ori la rând promovarea în prima ligă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS