19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar victoria contează

Doar victoria contează

CS Otopeni – Pandurii

Stadion „Astra“ (Ploieşti), sâmbătă, ora 15.00, netelevizat.

Formaţii probabile:

CS Otopeni: Cr. Munteanu – Cl. Dumitrescu, Rada, Diogo, Vitinha – Nasser, Fl. Pîrvu, V. Negru, Caramarin, Lazic – L. Ganea. Antrenor: Liviu Ciubotariu

Pandurii: Stanca – Ghindeanu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Tremonti, Murgan, Stângă, Stancu – Al. Piţurcă, Raskovic. Antrenor: Sorin Cîrţu.

Pentru a spera la un final de sezon liniştit, în sâmbăta Paştelui, echipa Pandurii Târgu Jiu nu are voie să piardă cu retrogradata CS Otopeni.

 

Gruparea gorjeană traversează o perioadă bună în Liga I, reuşind să câştige şase puncte în ultimele două etape, cu Steaua şi Gaz Metan Mediaş, ambele la Târgu Jiu, şi astfel s-a depărtat la cinci puncte de primul loc retrogradabil. Pandurii şi-au propus să continue ascensiunea şi să câştige şi cu CS Otopeni, formaţie care în ultimele două etape nu a cunoscut înfrângerea şi speră măcar la îndeplinirea baremului. Gruparea de lângă aeroport nu poate conta pe Chiacu, Victoraş Iacob şi Cristi Constantin, în timp ce Pandurii nu-i poate folosi pe Vancea şi Mingote, ambii accidentaţi. Cele două formaţii au remizat în tur, 1-1, rezultat care a dus la demiterea antrenorului Eugen Neagoe.

Jucătorii de la Pandurii nu beneficiază de prime deoarece echipa nu este în obiectiv, însă preşedintele Condescu mizează pe concurenţa din cadrul lotului. „Meciul cu Steaua ne-a descătuşat. Era de aşteptat ca echipa să-şi dea drumul la joc. Este şi încăpăţânarea lui Cîrţu pentru că a mers pe echipa de rezerve, câştigând meciul cu Steaua fără câţiva dintre titulari. Sper ca titularii să demonstreze că nu este locul lor pe banca de rezerve. Din păcate, nu avem dreptul la prime pentru că nu sunt în obiectiv, dar salariile sunt la zi. Să vedem dacă vom continua perioada bună. Ne aşteaptă un meci greu la Otopeni", a spus Marin Condescu. Pandurii au primit ieri liber din partea antrenorului Sorin Cîrţu şi a preferat să-şi petreacă timpul la mall.

Ologeanu, rezervă la 18 ani

 

Juniorul Robert Ologeanu de la grupa 1991 a clubului CS Pandurii va fi rezerva lui Stanca în partida cu CS Otopeni după ce medicii i-au recomandat lui Pedro Mingote un repaus total de şapte zile. Mingote s-a accidentat în partida cu Steaua şi examenul RMN efectuat la o clinică din Bucureşti a reliefat leziuni ale muşchiului şi ale ligamentului de la umărul afectat, imoblizându-i-se braţul drept într-un ham ortopedic.

„Acum e sub tratament, urmând să facă doar unele alergări uşoare sau forţă. I s-a recomandat repaus până la şapte zile pentru că nu are voie să plonjeze pe braţul lezat", a declarat medicul echipei Pandurii, Ion Şerban. Pandurii Târgu Jiu nu are decât doi portari în lot, Stanca şi Mingote, antrenorul Sorin Cîrţu fiind obligat să apeleze la juniorul Robert Ologeanu, de la Centrul de Copii şi Juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU