28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScandal în vestiarul pandurilor

Scandal în vestiarul pandurilor

Sorin Cîrţu şi-a pierdut, se pare, susţinerea jucătorilor, rezultatele din primele trei etape nefiind întâmplătoare. Dacă în tur lucrurile au mers perfect, atât în vestiar, cât şi pe teren, şi echipa a pierdut un singur meci în mandatul lui Cîrţu, acum Pandurii a acumulat deja trei înfrângeri fără să marcheze vreun gol. Atacurile vehemente ale tehnicianului la adresa jucătorilor în public, urmate de sancţiuni sportive nu le-au picat bine elevilor lui Cîrţu. Surse apropiate jucătorilor susţin că pandurii nu fost afectaţi în nici un fel de înfrângerea de la Urziceni, dar nici de cea cu FC Timişoara, când au „sărbătorit" rezultatul într-un club din Târgu Jiu. Preşedintele Marin Condescu a recunoscut că există relaţii glaciale între cele două părţi, dar îl susţine necondiţionat pe „Sorinaccio", iar cei care vor plăti vor fi jucătorii, pasibili de amenzi şi chiar de excluderea din lot dacă rezultatele negative vor continua. „Nu neg că nu există un oarecare scandal în vestiar, dar vom lua nişte măsuri administrative şi lucrurile se vor rezolva. Nu se pune problema să renunţăm la Cîrţu. Avem contract cu el pe doi ani şi jumătate. Chiar dacă vom retrograda, tot el va rămâne. Cu Eugen Neagoe am pierdut 12 meciuri consecutiv şi nu am renunţat la el, ci a plecat. Cum să renunţăm la Sorin, care a câştigat 16 puncte importante?", a declarat Condescu.

 

Cîrţu, lipsit de noroc

 

Experimentatul tehnician al pandurilor este conştient că doar antrenorii plătesc lipsa de rezultate şi nu jucătorii, în ciuda susţinerii conducerii clubului. „Noi, antrenorii, plătim primii lipsa rezultatelor. Jucătorii nu plătesc niciodată, de când e fotbalul pe planetă. Munca antrenorului este întotdeauna reflectată în poziţia din clasament şi în punctele pe care le facem. Din păcate, noi nu prea avem puncte în retur", a declarat Cîrţu. „Un antrenor înseamnă 70% ştiinţă şi restul şansă. Cine are mai multă şansă, acela e mai tare şi cu cât ai mai multă cu atât îţi iese mai bine treaba. Niciodată nu am fost un antrenor norocos! Am peste 400 de meciuri în Liga I, dar nu mi s-a întâmplat să leg două meciuri sau să câştig prin două autogoluri sau goluri marcate în minutul 90", a completat Cîrţu.

 

A semnat Andelkovic

 

Atacantul sârb Miodrag Andelkovic a ajuns ieri la Târgu Jiu şi a semnat un contract cu Pandurii până la finalul sezonului, deşi nu a fost văzut încă la lucru de antrenorul Sorin Cîrţu. Andelkovic ar putea debuta în meciul cu FC Braşov dacă îi soseşte în timp util cartea verde din China. „Andelkovic a semnat până în vară. El nu are nevoie de probe. Facem toate eforturile să primească mâine (astăzi – n.r.) cartea verde din China şi să fie apt de joc etapa viitoare. Băiatul este pregătit din punct de vedere fizic pentru că s-a antrenat cu OFK Belgrad", a declarat impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic. Afacerea pare convenabilă pentru Pandurii Târgu Jiu, care plăteşte o sumă rezonabilă pentru serviciile sârbului. „Băiatul nu e scump. Vine să joace aici până în vară, când va pleca la altă echipă în China, unde primeşte 400.000 de euro pe an, şi, decât să stea acasă, a preferat să vină la Pandurii pentru că este aproape de casă", a mai spus impresarul fotbalistului.

Miodrag Andelkovic şi albanezul Blerim Rrustemi au efectuat ieri şi vizita medicală, însă cel de-al doilea nu a semnat încă un contract cu Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS