16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia vrea puncte

Energia vrea puncte

Afectaţi în continuare de gripă, handbaliştii gorjeni încearcă astăzi, de la ora 18.00, să rămână neînvinşi la Târgu Jiu în 2009, chiar dacă primesc replica unei foste candidate la titlu, Ştiinţa Dedeman Bacău. Moldovenii trec printr-o perioadă destul de grea, pierzând toate jocurile disputate în retur, însă antrenorul echipei Energia, Vasile Stângă, îi consideră periculoşi: „E o echipă rănită. Am văzut că antrenorul şi-a acuzat jucătorii că li s-a urcat vedetismul la cap. Sperăm să nu-şi revină la Târgu Jiu. O grupare care se bătea pentru titlul de campioană vine la Târgu Jiu după trei înfrângeri şi o să fie greu de învins. Băcăuanii duc foarte bine faza a doua şi contraatacul, repun foarte bine mingea de la centru şi au jucători foarte buni pe contraatac, Rotaru, Iacob, Dediu, extremele sunt foarte bune. Dacă tratăm meciul la fel cum am făcut cu Reşiţa, vom câştiga“.

Sandu Iacob nu-i mai sperie pe gorjeni

Vasile Stângă nu se teme de internaţionalul Sandu Iacob, considerându-l prea obosit ca să le pună probleme. „Sandu Iacob trece printr-o perioadă destul de grea. Probabil a venit de la Mondiale destul de obosit. Nu luăm măsuri speciale pentru el. E un jucător cu experienţă, care speculează orice greşeală a noastră, duce bine faza a doua, dar nu trebuie să fim foarte atenţi la el decât dacă e într-o formă deosebită“, crede tehnicianul gorjenilor.
Energia Pandurii acuză şi acum probleme de lot, mulţi dintre jucători fiind afectaţi de gripă. „A mai «căzut» unul, Florea. Sper să nu mai «cadă» vreunul până la meci. Enache s-a antrenat cu un sfert de măsură, deci extremele stânga au «murit» amândouă. O să improvizăm acolo, nu avem ce să facem, poate cu Truică, Păiuş. Coelho şi-a revenit pe jumătate, toţi tuşesc. Să vedem cum se simt în ziua meciului. Giotoiu a acuzat mici dureri la inghinali, Kosanovic e pe antibiotice“, a mai declarat Stângă. Acesta speră totuşi că băieţii săi vor depăşi atât boala, cât şi adversarul, având garanţia unui arbitraj corect. „Trebuie câştigate toate punctele acasă, avem meciuri foarte grele, dar trebuie să obţinem victorii. Ne vor arbitra doi internaţionali foarte buni, Din şi Dinu. Sperăm să fie un meci corect, care se joacă pe teren“, a încheiat Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS