17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHuntelaar: Nu e plăcut să stai în tribună

Huntelaar: Nu e plăcut să stai în tribună

Olandezul Klaas-Jan Huntelaar, atacantul formaţiei Real Madrid, încă regretă faptul că nu a fost trecut de echipa sa pe lista pentru Liga Campionilor. Fostul jucător al lui Ajax a fost transferat în această iarnă la Real Madrid în schimbul sumei de 15 milioane de euro.
„Nu este adevărat ce s-a scris în presă despre mine, că aş vrea să plec de la Real. Nu ştiu de unde a venit acest zvon. Într-adevăr, nu e plăcut să vezi meciul cu Liverpool din tribună. Când mi s-a spus că nu voi fi trecut pe lista UEFA Champions League a fost cel mai urât moment, dar se întâmplă. Aceasta este realitatea“, a spus Huntelaar, care susţine că are o colaborare bună cu actuala echipă: „Eu şi clubul avem o relaţie bună, comunicăm şi nu e nici o problemă“.
Huntelaar a reuşit să înscrie două goluri în etapa trecută de campionat, meci câştigat de Real Madrid cu scorul de 6-1 în faţa lui Real Betis Sevilla. Huntelaar (25 de ani) a mai jucat la PSV Eindhoven, De Graafschap, Agovv, SC Heerenveen, iar din 2005 până în ianuarie 2009, la Ajax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS