15.6 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBoya s-a dus la Grenoble

Boya s-a dus la Grenoble

Atacantul camerunez al Rapidului, Pierre Boya, va semna un contract pe patru ani cu formaţia franceză de primă ligă Grenoble, după ce cluburile au ajuns la un acord pentru transferul său. „Atacantul camerunez Pierre Boya va purta culorile clubului alpin pentru patru ani. Jucătorul de 25 de ani, venit de la Rapid Bucureşti, va întări atacul lui Grenoble. Până la debutul de săptămâna viitoare, el va trebui să treacă testele medicale pentru a deveni oficial jucătorul lui Grenoble“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei franceze.
Boya, care s-a aflat în cantonament cu Rapid în Poiana Braşov, a plecat ieri în Franţa, pentru a efectua vizita medicală, iar apoi se va întoarce la Bucureşti pentru a-şi încheia conturile cu formaţia giuleşteană.
Fotbalistul s-a transferat la Rapid în vara anului 2007, iar în această perioadă a evoluat în 32 de meciuri în prima ligă şi a marcat opt goluri. Acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimul an, fiind amendat atât de poliţişti, cât şi de conducerea clubului pentru consum de băuturi alcoolice atât la volan, cât şi în autocarul echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS