17.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKaka rămâne la AC Milan

Kaka rămâne la AC Milan

Patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a anunţat că a decis ca brazilianul Kaka să nu mai fie vândut la Manchester City. Berlusconi a discutat luni seară cu directorii lui Manchester City, cu tatăl lui Kaka şi cu vicepreşedintele Adriano Galliani şi, deşi iniţial a apărut informaţia că jucătorul va pleca la echipa din Premier League, patronul clubului a negat. „Nu poţi să forţezi pe cineva să rămână la club. Anunţul meu este că brazilianul Kaka va rămâne la AC Milan, pentru că el pune dragostea pentru echipă înaintea banilor. Negocierile au fost închise de către mine personal şi Kaka“, a explicat Berlusconi.

Presa engleză a confirmat eşecul negocierilor, precizând că transferul cel mai scump din istoria fotbalului are şanse aproape nule să se mai realizeze în această iarnă. Kaka ar fi fost influenţat şi de cei 2.000 de suporteri milanezi care au venit la casa lui pentru a-i cere să rămână la Milan.

„În prezent nu vreau să schimb nimic. Toţi mi-au spus să aleg cu inima şi cred că este cea mai bună decizie. Nu contează banii“, a spus Kaka pentru postul TV al clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS