16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasie, în ring la Ploieşti

Tănasie, în ring la Ploieşti

Pugilistul craiovean Sorin „Pantera“ Tănasie va boxa pe 19 decembrie în cadrul galei „Invincibilii 3“, organizată la Ploieşti de Federaţia Română de Box.
Capul de afiş al acestei gale îl reprezintă meciul dintre Ion Ionuţ alias Jo Jo Dan şi mexicanul Miguel Casillas, miza fiind centura WBC Intercontinentală.
Tănasie se află în aceste zile în cantonament la munte, pregătindu-se cu antrenorul Ion Drăghici, de la Turceni (Gorj).
„Zilele acestea voi afla de la preşedintele federaţei, Rudel Obreja, cine va fi adversarul meu.  Indiferent cine îmi va fi adversar, eu voi lupta pentru victorie. Acum sunt în cantonament la munte cu Ion Drăghici. Iniţial, vorbisem să mă pregătesc cu maestrul Constantin Cucu de la Armata Craiova, dar acesta este ocupat cu fetele de la Armata, care participă la Campionatul European. Mă înţeleg foarte bine cu domnul Drăghici şi cel mai probabil acesta îmi va sta în colţul ringului pe 19 decembrie, la Ploieşti“, a spus ieri pugilistul craiovean. Tot în cadrul galei „Invincibilii 3“ vor mai boxa Viorel Simion şi Bogdan Dinu.
Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a anunţat că bugetul galei va fi de peste 150.000 de euro, primăriile din Buşteni şi din Ploieşti urmând să suporte din fonduri extrabugetare câte 100.000 de lei pentru organizarea competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU