19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica, omul meciului la Vaslui

Dorel Stoica, omul meciului la Vaslui

Căpitanul Ştiinţei, Dorel Stoica, a fost considerat de fani cel mai bun jucător al echipei în partida de la Vaslui, încheiată la egalitate, 1-1. Intervenţiile sale exacte în apărare, recuperările şi faptul că a scos de pe linia porţii o minge pe care scria gol au atras aprecierea suporterilor.
Dorel a fost votat de 59 la sută dintre cei care şi-au exprimat părere pe site-ul craiovamaxima.ro, pe podium mai aflându-se Fl. Costea (12%), Dina şi Gîngioveanu (ambii cu 7%). Aceiaşi jucători au punctat şi în topul preferinţelor celor care au votat pe site-ul oficial al clubului. Stoica a primit 48 la sută din sufragii, fiind urmat de autorul golului, Mihai Dina (14%), Fl. Costea (12%) şi Gîngioveanu (7%).
„A fost un meci greu. Este adevărat că am avut puţină şansă şi am marcat repede, însă, când primeşti gol în prelungiri e ghinion curat. Consider că meritam victoria la Vaslui. Parcursul nostru nu mai poate surprinde pe nimeni, am arătat că suntem puternici. Nu ne gândim la Liga Campionilor, dar vom încerca să adunăm cât mai multe puncte, iar la finalul sezonului să reuşim o clasare de cupă europeană“, a declarat căpitanul Universităţii Craiova, singurul jucător din lot care a evoluat în toate partidele din tur timp de 90 de minute.
„Îmi pare rău că am pierdut două puncte importante din cauza arbitrului asistent. Nu ştiu dacă arbitrii au ceva cu noi, dar numai Craiovei i se întâmplă chestia asta. Probabil deranjează locul pe care suntem în clasament. Putea fi un gol de trei puncte…“, a spus cu regret Dina. Cel mai vehement s-a dovedit Mircea Bornescu. „Nu am fost lăsaţi să câştigăm! S-a văzut clar că Vasluiul a marcat din ofsaid. Aşa păţeşte Universitatea aproape meci de meci. Ce să mai facem, trebuie să ne obişnuim să jucăm şi cu astfel de arbitraje“, a afirmat portarul Ştiinţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII