28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson îl atacă pe Blatter

Ferguson îl atacă pe Blatter

Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, a declarat că preşedintele FIFA, Sepp Blatter, începe să-şi piardă tot mai mult credibilitatea în lumea fotbalului. „Cred că Sepp Blatter a ajuns în momentul în care este ridicol. Poate pentru că îmbătrâneşte, nu ştiu, dar astfel de lucruri li se pot întâmpla oamenilor de la putere. La fel li se întâmplă şi conducătorilor din Africa“, a spus Ferguson. El a precizat că nu îl compară pe Blatter cu preşedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, dar că nu este normal ca un om care ocupă o funcţie importantă în fotbal să facă nişte declaraţii prin care să-şi piardă credibilitatea.
Blatter, de 72 de ani, a luat o decizie care l-a supărat pe Ferguson, sugerând că echipele tratează jucătorii precum sclavii, obligându-i să semneze contracte pe termen lung. „Când a spus asta a făcut furori, mai ales că se aniversează 200 de ani de la abolirea sclaviei“, a afirmat Ferguson.
Tehnicianul lui Manchester United a criticat şi clubul Real Madrid, pentru transferul lui Gabriel Heinze: „Ştiam că o să se întâmple acest lucru, pentru că Ronaldo era foarte apropiat de Heinze. Nu cred că ei erau interesaţi de Heinze, deşi este un fotbalist valoros. Ţinta lor a fost să-l convingă pe Ronaldo“, a explicat antrenorul. Preşedintele lui Real, Ramon Calderon, a anunţat săptămâna trecută că echipa spaniolă a renunţat definitiv la achiziţionarea portughezului Cristiano Ronaldo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS