12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, din egal în egal

Energia, din egal în egal

Echipa pregătită de Vasile Stângă a făcut al treilea rezultat de egalitate consecutiv în Liga Naţională, după Poli Timişoara şi Steaua, remizând şi cu CSM Medgidia.

Energia Pandurii şi-a dat din nou în petic, pe teren propriu, reuşind doar un rezultat de egalitate cu CSM Medgidia, scor 23-23, după ce, la un moment dat, părea ca va câştiga fără probleme. Punctul obţinut pe terenul campioanei la debutul lui Vasile Stângă pe banca tehnică a gorjenilor nu a fost de ajutor, iar tehnicianul a văzut şi partea urâtă a echipei sale.
Energia a condus la pauză cu 15-11, acelaşi avantaj de patru goluri fiind consemnat pe tabelă şi în minutul 39, scor 19-15. De aici, jocul pandurilor s-a „rupt“, paradele portarului Şelaru (19 intervenţii) inhibându-i pe elevii lui Stângă, care au mai reuşit doar patru goluri în ultimele 20 de minute. Cu extremele blocate psihic şi fără prea mare valoare, iar cu interii ineficienţi (Păiuş, nouă aruncări, zero goluri şi Stojanovic, 50%), Energia putea pierde jocul, însă Iordan, de altfel foarte slab, a avut o intervenţie salutară pe final de meci. „Ce-am luat pe mere am dat pe pere. Acum am văzut şi eu cealaltă faţă a echipei. Nu am crezut că sunt atât de labili psihic. Cred că au fost ratate cel puţin 20 de aruncări singur cu portarul. Avem jucători precum Vasiloiu, Păiuş, care, dacă nu marchează o dată, intră în criză. Avem de muncă la echipa asta“, a spus Stângă.
Pentru Energia, au evoluat următorii: Iordan, Rădulescu – Păiuş, V. Popescu (5 goluri), Truică (1), Apolzan (2), Vasiloiu (2), Enache, Stojanovic (6), Giotoiu (1), Murtaza (4), Veljkovic, Mrakic (1), Stanciu (1).

Remaniere în iarnă

Antrenorul Vasile Stângă şi-ar dori ca din iarnă să renunţe la câţiva jucători şi să întărească posturile deficitare, în măsura în care vor fi găsiţi jucători de valoare. „Pe dreapta, Vasiloiu a dat două goluri, Apolzan – tot două, iar pe stânga a dat Stanciu un gol, dar Stanciu nu este extremă… Sigur în iarnă va fi o remaniere. Să vedem dacă vom găsi şi jucători“, a punctat Stângă. Acesta s-a arătat dezamăgit de greşelile elevilor săi.
„Am dat doar patru goluri în ultimele 20 de minute. Faza a doua şi contraatacul nu au existat. Lipsă de luciditate în teren, greşeli de pase, cam asta a fost. Sunt dezamăgit. Interii trebuie să aibă mai multă responsabilitate. Meciul a fost pierdut din cauza ratărilor, plus forma de excepţie a portarului lor, care a închis poarta“, a concluzionat Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS