12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDrumul spre Cupa UEFA trece prin Bacău

Drumul spre Cupa UEFA trece prin Bacău

FCM Bacău – Pandurii
Stadion „Municipal“
– Bacău, astăzi, ora 13.30.
Formaţii probabile:
FCM Bacău:
Ignătescu – Bosâncu, Vajou, Spiridon, Dobârceanu – Dediu, Raimy, Taban, Doboş – Boghian, Huiban. Antrenor: Cristi Popovici.
Pandurii: Mingote – Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Ghindeanu, Stângă, Păcurar, Iordache – Al. Piţurcă, Tilincă. Antrenor: Sorin Cârţu.
Vor arbitra: M. Bocăneală – S. Gheorghe, M. Artene.

Antrenorul Sorin Cîrţu va utiliza în primul unsprezece şi fotbalişti care au evoluat mai puţin în campionat. Astfel, Mingote, Popete, Rusu şi Iordache se vor regăsi printre titulari, fiind posibile schimbări şi în atac, unde Piţurcă şi Tilincă ar putea fi menajaţi în vederea partidei cu Universitatea Craiova.
Chiar şi în aceste condiţii, Pandurii nu ar trebui să se împiedice de formaţia ce activează în liga secundă, FCM Bacău, ultima clasată în Seria I-a, fără nici o victorie în nouă etape disputate.
„Jucăm cu o formaţie din eşalonul secund şi obligaţia noastră e să ne calificăm ca echipă de Liga I. În mod normal, echipa trebuie să facă totul ca să se califice, indiferent dacă obiectivul final în această competiţie este câştigarea Cupei sau nu. Dacă nu vom reuşi acest lucru va fi o bilă neagră pentru noi“, a declarat antrenorul Sorin Cîrţu.
Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, a anunţat şi el obiectivul din Cupa României: „Am fost în semifinale, acum trebuie să mai facem un pas şi să jucăm finala. Ştiu că unele echipe nu sunt prea interesate de această competiţie, dar noi ne dorim să ajungem cât mai sus, pentru că putem să participăm în Cupa UEFA dacă ajungem în finală“. De când a promovat în Liga I, echipa Pandurii nu a fost niciodată eliminată în faza şaisprezecimilor de finală ale Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS