13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă o şansă pentru Eugen Neagoe

Încă o şansă pentru Eugen Neagoe

Pandurii – FC Argeş
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 21.00 (GSP TV).
Formaţii probabile:
Pandurii:
Stanca – Popete, Rus, Chibulcutean, Mândrean – Vasilache, Vancea, Păcurar, Orac, I. Iordache – Piţurcă Jr. Antrenor: Eugen Neagoe.
FC Argeş: Boşneag – D. Ghiţă, Bărbulescu, Lăcustă, Bazzi – Năstăsie, Cârstoiu, Tameş, Cr. Tănase – Dulcea, Ad. Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.
Vor arbitra: S. Corpodean – Cl. Tripa, M. Toderici.

„Geană“ şi-ar putea pierde postul dacă Pandurii Târgu Jiu nu învinge nou-promovata FC Argeş. 

Situaţia din sezonul trecut, când conducătorii clubului Pandurii Târgu Jiu au tolerat lipsa de rezultate a echipei conduse de Eugen Neagoe (foto) timp de 16 etape, nu se va mai repeta. Consiliul de Administraţie a hotărât să-l demită pe Neagoe la patru înfrângeri consecutive, astfel că jocul cu FC Argeş este decisiv pentru tehnician. „Sunt convins că vom câştiga jocul“, a spus, încrezător, Neagoe, care nu va abdica de la sistemul 4-5-1 folosit cu succes în returul campionatului trecut. Pandurii va utiliza un prim unsprezece cu un singur nou-venit în această vară, Stanca, restul achiziţiilor urmând să ia loc pe banca de rezerve deoarece nu s-au ridicat la pretenţiile antrenorului. „Jucătorii pe care i-am adus în această vară nu s-au adaptat, probabil, dar eu sunt convins că vor avea un cuvânt de spus în prima ligă“, a afirmat Neagoe. Mândrean va reveni, probabil, printre titulari după o absenţă îndelungată, dar pe postul de fundaş stânga, după ce experimentul Rusu a dat greş la Braşov. Titularul Cardoso este accidentat şi nu a intrat în programul echipei, ci a efectuat alergări alături de Liviu Mihai şi Arrieta. Şi Vancea este apt, după ce a absentat în ultimele trei partide pierdute de panduri. Eugen Neagoe nu se teme de FC Argeş, deşi argeşenii constituie o surpriză plăcută a începutului de sezon, în opinia tehnicianului grupării gorjene: „FC Argeş este o echipă care îmi place cum a început campionatul, dar nu mă tem de ea. Dacă jucătorii îşi fac treaba în teren, nu ne va scăpa victoria. Este un meci de campionat, miza fiind cele trei puncte şi nu un duel între mine şi Badea“. Statistica dă ca favorită echipa gorjeană, care nu a pierdut nici un joc în Liga I în faţa piteştenilor. Cele două formaţii s-au întâlnit de patru ori, pandurii reuşind să câştige de trei ori, iar o dată jocul s-a încheiat la egalitate, 0-0 pe terenul adversarei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU