20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Mogoşanu, principal la FC Caracal

Daniel Mogoşanu, principal la FC Caracal

Negocierile privind colaborarea dintre Ştiinţa şi FC Caracal au intrat în impas, deoarece gruparea din „Oraşul minunilor“ nu acceptă să-şi desfăşoare activitatea şi să joace în Craiova.

Luni, 30 iunie, fosta divizionară B FC Caracal îşi va începe pregătirile pentru noul sezon, unul în care gruparea olteană va activa în Liga a III-a. Cum tehnicianul Florin Cioroianu a renunţat, el fiind pe punctul de a semna un contract cu o echipă din Qatar, oficialii echipei s-au orientat spre Daniel Mogoşanu (principal) şi Sabin Ciurea, secund, care se va ocupa şi cu pregătirea portarilor. „Am ochi buni, adică spun că Mogoşanu are calităţi de antrenor, de aceea l-am convins să preia echipa. N-am semnat contractul, i-am propus un angajament pentru trei ani şi ne-am înţeles pentru această perioadă“, a spus ieri Jean Niţulescu, preşedintele caracalenilor.
Daniel Mogoşanu, fost antrenor în cadrul clubului Universitatea Craiova, inclusiv principal (interimar) la echipa mare, apoi director de competiţii şi ultima oară anunţat la departamentul de scouting, a afirmat: „Confirm faptul că m-am înţeles în principiu cu conducerea celor de la FC Caracal şi, după toate probabilităţile, voi fi antrenor principal. Mai sunt unele detalii de clarificat, dar cred că până la urmă totul va fi OK şi voi putea semna contract cu FC Caracal. Consider că este o provocare pentru mine, mai ales că gruparea din Caracal doreşte repromovarea“.

Năuiu şi Bertea, pe picior de plecare de la FC Caracal

Din lotul vechi, cei nouă jucători de la Ştiinţa au revenit la Craiova sau şi-au găsit alte echipe, iar Năuiu şi Bertea şi-au exprimat dorinţa de a părăsi gruparea caracaleană. Pentru sezonul acesta, lotul va fi alcătuit din cei 20 de jucători aflaţi sub contract cu FC Caracal, unii revenind de la echipele la care au fost împrumutaţi, dar vor fi probabil şi câteva achiziţii noi.
Conform lui Jean Niţulescu, finanţatorul echipei este în continuare Consiliul Local Caracal, colaborarea cu Universitatea Craiova fiind încă la stadiul de intenţie, de negocieri.
„FC Caracal este, repet, dispusă să colaboreze cu Universitatea. Urmează să aibă loc o negociere între primarul Caracalului, domnul Anghel, şi finanţatorul Ştiinţei, domnul Mititelu. Noi vrem însă ca echipa să evolueze la Caracal, nu la Craiova. În discuţiile şi negocierile avute de noi cu managerul Ovidiu Stîngă, acesta a afirmat, printre altele, şi că Universitatea vrea ca FC Caracal să-şi desfăşoare activitatea şi să joace numai în Craiova, ceea ce nouă nu ne convine“, a completat Jean Niţulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU