7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, aşteptat la Inter

Mourinho, aşteptat la Inter

Antrenorul lusitan a purtat săptămâna trecută discuţii cu oficialii clubului Inter Milano, pentru a deveni antrenorul principal al „nerazzurrilor“.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a pregătit ultima oară formaţia londoneză Chelsea Londra, a fost săptămâna trecută în Italia, unde a purtat discuţii cu şefii clubului Inter Milano, pentru a deveni principal al echipei lombarde.

Roberto Mancini, actualul antrenor al grupării la care evoluează căpitanul tricolorilor, Cristi Chivu, şi-a anunţat demisia după înfrângerea suferită de Inter în optimile Ligii Campionilor, în faţa celor de la Liverpool, dar s-a răzgândit a doua zi. Acest gest al tehnicianului italian a provocat nemulţumiri în rândul suporterilor şi diriguitorilor echipei lombarde, el fiind criticat chiar şi de patronul Massimo Moratti, care pare decis să îl aducă pe Mourinho pe banca tehnică a campioanei.

Consilierul lui Jose Mourinho, Eladio Parames, a recunoscut că tehnicianul portughez a avut o primă rundă de negocieri cu conducătorii lui Inter.

„Este adevărat că am fost în Italia. Inter l-a contactat pe Mourinho, după ce acesta şi-a exprimat disponibilitatea de a lucra în Serie A. Jose a primit cu bucurie invitaţia la discuţii“, a sdeclarat Parames.

 

Mourinho negociază şi cu Benfica

 

Eladio Parames a dezvăluit că Jose Mourinho a fost sâmbătă la Lisabona, unde a discutat şi cu cei de la Benfica Lisabona. Gruparea la care este legitimat fundaşul român Laszlo Sepsi negociază şi cu antrenorul secund al formaţiei Manchester United, Carlos Queiroz. Potrivit cotidianului lusitan A Bola, „contacte informale au fost deja demarate între cele două părţi“, în timp ce un alt ziar portughez, Diario de Noticias, a notat că „acordul dintre Queiroz şi Benfica este aproape total“.

Benfica Lisabona îşi caută un nou antrenor după demisia spaniolului Jose Antonio Camacho, la 9 martie. El a fost înlocuit la conducerea tehnică a echipei lusitane de fostul internaţional portughez Fernando Chalana, care va pregăti formaţia până la finalul sezonului.

Mourinho s-ar putea reîntâlni cu Drogba

Dacă va accepta oferta făcută de Inter Milano, Jose Mourinho are mari şanse să se reîntâlnească la formaţia lombardă cu unul dintre foştii săi elevi, Didier Drogba. Deşi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul lui Chelsea, Didier Drogba a anunţat că va părăsi gruparea londoneză la sfârşitul sezonului, destinaţia sa cea mai probabilă fiind Internazionale Milano.

Cotidianul italian Corriere dello Sport a scris că, deşi nu a anunţat oficial că va pleca la Inter, Drogba le-a spus despre intenţia sa colegilor de la Chelsea. Se pare că suma de transfer va fi de aproximativ 23 de milioane de euro. Ivorianul le-ar fi comunicat colegilor că transferul are şanse mari de a se înfăptui, mai ales că şi-ar fi dat deja acordul verbal de a evolua la Inter, după ce a discutat în prealabil cu oficialii grupării milaneze.

Didier Drogba este al doilea star care va părăsi pe Chelsea în vară, primul fiind mijlocaşul Frank Lampard, care este nemulţumit de condiţiile contractuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS